konuyu hortlatıyorum ama bendede rampage psu var herhangi sorun yaşadın mı elektrik kesintisinde?PSU kaliteliyse korkmanıza gerek yok, onun dışında UPS, bütçe yoksa kaliteli bir akım korumalı priz alabilirsiniz. Bende çok sağlam olmayan Rampage psu var bu zamana kadar 6-7 kere elektrik gitmiştir bir sıkıntı olmadı.
tam model?konuyu hortlatıyorum ama bendede rampage psu var herhangi sorun yaşadın mı elektrik kesintisinde?
konu açtım orda belirttimtam model?
Hala kullanıyorum yorumu atalı 4 ay olmuş bir sıkıntı yok umarım ileridede olmaz. PSU kolay kolay patlamaz çok nadir vakalardır patlayanlar.konuyu hortlatıyorum ama bendede rampage psu var herhangi sorun yaşadın mı elektrik kesintisinde?
UPS alırken özellikle gürültülü olmamasına dikkat edin. Çok rahatsız edici oluyor bazıları.+50klık bir sisteme sahibim bende ups düşünüyorum. Kaliteli anakart veyahut psu olunca sorun olmuyor diye biliyorum ancak sık sık gidip gelen bir elektriğe sahibim. Ups olarakta bunu düşünüyorum https://www.incehesap.com/fsp-fp800-line-intractive-800va-ups-fiyati-43523/ para önemli değil bende tavsiyelere açığım. Kötü bir upsta sistemi ızgaraya çevirebilir
inşallah sorun çıkmaz ikimizde deHala kullanıyorum yorumu atalı 4 ay olmuş bir sıkıntı yok umarım ileridede olmaz. PSU kolay kolay patlamaz çok nadir vakalardır patlayanlar.
akım koruması var PSU' nuzda korkulacak bir durum yok.konu açtım orda belirttim