Pc oyun açınca kendine reset atıyor

Eyüpşen

80+
Reaksiyon skoru
0
Başlamadan pc bilgileri
Ekran kartı gtx 1050 ti anakart asrock b320 dgs işlemci amd raizen 5 3600 16 gb ram 1 tb ssd soğutmalar stok fan 4 tanede kasada var hiçbir sıkıntısı yok pc yi açıyorum 2 3 saat internette geziyorum oyunu açtığım gibi reset atıyor en iyi yer olarak buraya sormayı düşündüm inşallah yardımcı olurlar

Isınma problemi olabilir fan ve hava akışını kontrol edin, eğer düzelmez ise güvendiğiniz bir servise gösterin.

Başlamadan pc bilgileri
Ekran kartı gtx 1050 ti anakart asrock b320 dgs işlemci amd raizen 5 3600 16 gb ram 1 tb ssd soğutmalar stok fan 4 tanede kasada var hiçbir sıkıntısı yok pc yi açıyorum 2 3 saat internette geziyorum oyunu açtığım gibi reset atıyor en iyi yer olarak buraya sormayı düşündüm inşallah yardımcı olurlar
PSU nedir?

Yeni nesil bide nedense rocket lig gibi oyunlar açılırken stranded deep gibi oyunlar açılmıyor
Sistem ilk alındığından beri bu sorun varsa PSU dan olduğunu düşünüyorum. Eğer yeni başladıysa başka fikrim yok maaleaef.

kaç senelik sistem ki toz olabilir format atman gerekebilir uzun zamandır kullanıyorsan işletim sistemini yenilemen gerekebilir işlemci ısınıyor olabilir termal macun yenileme isteyebilir

kaç senelik sistem ki toz olabilir format atman gerekebilir uzun zamandır kullanıyorsan işletim sistemini yenilemen gerekebilir işlemci ısınıyor olabilir termal macun yenileme isteyebilir
Bu sabah işlemcinin termal macununu değistirdim pc 1 senelik 1 hafta önce format attım ama şimdi oyunu sildim geri yükled oyundan kaynaklıymış

Geri