Neler Yeni

Pc oyun oynarken çökme

dignayt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fevzican daşlı
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum önceleri oyun oynarken mavi ekran verip kapanıyordu sonra tekrar açıldığında sorun yok ram değiştirdim sorun ortadan kalkmıştı fakat bugün aynı sorun oldu oyundayken bi anda ekran donuyor ve yeniden başlatıp bios ekranına atıyor dikkatimi çeken olay bios ekranında ssd görünmüyor açıldığında restart atıp tekrar girdiğimde görebiliyorum bunun nedeni ssd olabilirmi?
Sistem özellikleri
Ryzen 5 5600
Rx 6700 xt 12 gb
32 gb Kingston tam (2x16) yeni alındı
512 gb m2 ssd

Son düzenleme:

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Ege
Ekran kartı sürücüleri DDU ile kaldır tekrar kur dene bakalım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum önceleri oyun oynarken mavi ekran verip kapanıyordu sonra tekrar açıldığında sorun yok tam değiştirdim sorun ortadan kalkmıştı fakat bugün aynı sorun oldu oyundayken bi anda ekran donuyor ve yeniden başlatıp bios ekranına atıyor dikkatimi çeken olay bios ekranında ssd görünmüyor açıldığında restart atıp tekrar girdiğimde görebiliyorum bunun nedeni ssd olabilirmi?
Sistem özellikleri
Ryzen 5 5600
Rx 6700 xt 12 gb
32 gb Kingston tam (2x16) yeni alındı
512 gb m2 ssd
Minidump oluşturuyor mu acaba? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/

dignayt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fevzican daşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Malesef minidump dosyası oluşmuyor önceleri mavi ekran veriyordu şimdi donuyor ekrar kararıyor yeniden başlatıp bios açıyor ama bios ekranında ssd görünmüyor ekran kartını furmark testine soktum işlemciyi aynı şekilde test ettim kapanma vs olmadı
CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip M2'ye yazma ve okuma hız testi yapar mısın?

dignayt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fevzican daşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip M2'ye yazma ve okuma hız testi yapar mısın?
Yarın gün içinde atayım çalıştığım için pek vaktim olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ejder
İlgilendiği Kategoriler
RAM, Oyun Performansı, Mavi Ekran Hata Analizi.
Selamlar, @dignayt

Minidump dosyalarını paylaşın.

dignayt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fevzican daşlı
Selamlar, @dignayt

Minidump dosyalarını paylaşın.

Minidump dosyası oluşmuyor buna el olarak ekran kartını başka bir sistemde test ettim sorun olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ejder
İlgilendiği Kategoriler
RAM, Oyun Performansı, Mavi Ekran Hata Analizi.
Minidump dosyası oluşmuyor buna el olarak ekran kartını başka bir sistemde test ettim sorun olmadı

Top Bottom