Oxgenbea 80+ Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 432 Dahası Reaksiyon skoru 94 Konum Adana İsim Yiğit Özkozanoğlu Instagram oxgenbea Steam OxgenBea Discord oxgenbea 19 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emre Zengin yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Çok teşekkür ederim.
Oxgenbea 80+ Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 432 Dahası Reaksiyon skoru 94 Konum Adana İsim Yiğit Özkozanoğlu Instagram oxgenbea Steam OxgenBea Discord oxgenbea 20 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Emre Zengin yazmış: HacıSOFU'nun dediği gibi fan kaynaklı duruyor. Devamı için tıklayın... Bugün sabah tekrar test ettim arkadaki saç panel ve ön camı çıkararak ses olmadı ön camı taktım yine ses olmadı fakat arka saç paneli taktığımda bir kere ufaktan yaptı düzeldi temizleyip tekrar deneyeceğim
Emre Zengin yazmış: HacıSOFU'nun dediği gibi fan kaynaklı duruyor. Devamı için tıklayın... Bugün sabah tekrar test ettim arkadaki saç panel ve ön camı çıkararak ses olmadı ön camı taktım yine ses olmadı fakat arka saç paneli taktığımda bir kere ufaktan yaptı düzeldi temizleyip tekrar deneyeceğim