Neler Yeni

Yardım PC OYUNDAN ATIYOR YARDIM ! ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar Merhaba Daha demin csgoda dydım hem çok ayardeğiştirdim hemde alttab çok yaptım ondan mıbilmiyorum ama bazen oyundan atıyor daha geçenlerde rdr den donup attı bugünde bf 1 indirdim oynadım donup attı ama ayarları çok değiştirdim gene grafik ayararını bide hz değişimi ve alttab bunlrdan kayanaklı ola bilir mi ? sistemim rx 570 4 gb 1600af a320m-r Xpg Pylon 550w Virüs taraması ndada bişey yok sıcaklıklar ve mhz de normal sıcaklık yükte 67 derece mhz de 1286 işlemci sıcaklığı da yükte 49 derece

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Biostech

80+
Muhtemelen ekran kartının ayarlarıyla oynarken bir hata yapmışsındır. Alt tab yapmakla dosyalarda sorun oluşmaz. Ekran Kartı ayarlarını varsayılanlara getirip dener misin?

Ayarları oyunlardan yaptıysan grafik ayarlarını otoya çekip deneyebilirsin. Yine de çözülmezse ekran kartı driverını kaldırıp tekrardan yükle, aynı sorun devam ederse 1-2 önceki sürümü yüklemeyi deneyebilirsin

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Muhtemelen ekran kartının ayarlarıyla oynarken bir hata yapmışsındır. Alt tab yapmakla dosyalarda sorun oluşmaz. Ekran Kartı ayarlarını varsayılanlara getirip dener misin?

Ayarları oyunlardan yaptıysan grafik ayarlarını otoya çekip deneyebilirsin. Yine de çözülmezse ekran kartı driverını kaldırıp tekrardan yükle, aynı sorun devam ederse 1-2 önceki sürümü yüklemeyi deneyebilirsin
Ramler Farklı olduğundan olabilir mi peki

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Ram eklemesi yaptıktan sonra mı bu hatalarla karşılaştın?
yani ilk rami taktığımda böyle bişey yoktu herhalde ondan 1 ay sonra falan oldu ve bide bios güncelledikten sonra ama güç kaynağı ile alakalı olabilir biyolar yani düşük voltaj gibi daha yeni değiştirdim psu yu ama

Biostech

80+
yani ilk rami taktığımda böyle bişey yoktu herhalde ondan 1 ay sonra falan oldu ve bide bios güncelledikten sonra ama güç kaynağı ile alakalı olabilir biyolar yani düşük voltaj gibi daha yeni değiştirdim psu yu ama
Konunun çözülmesi için tam olarak bu sorunla hangi olaydan sonra karşılaştığını söylemen lazım. Psudan olsa oyundan atmaz, sistem kapanır ya da resetler

evrenk37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
evren kömleksiz
Instagram
https://www.instagram.com/e.komleksiz37/
Steam
https://steamcommunity.com/id/evrenk/
Twitter
37evren37
Facebook
evoreis37

Sonradan taktığın ram'i çıkar birde öyle dene.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Konunun çözülmesi için tam olarak bu sorunla hangi olaydan sonra karşılaştığını söylemen lazım. Psudan olsa oyundan atmaz, sistem kapanır ya da resetler
yani acaba ekran kartından olabilir mi diyorum ? tam neyden attığını bilmiyorum çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonradan taktığın ram'i çıkar birde öyle dene.
Peki

yani ramlerden sonra oldu yabu olay ramları taktım 1 ay sonra böyle bir sorun oldu

evrenk37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
evren kömleksiz
Instagram
https://www.instagram.com/e.komleksiz37/
Steam
https://steamcommunity.com/id/evrenk/
Twitter
37evren37
Facebook
evoreis37
yani acaba ekran kartından olabilir mi diyorum ? tam neyden attığını bilmiyorum çünkü

Peki

yani ramlerden sonra oldu yabu olay ramları taktım 1 ay sonra böyle bir sorun oldu
RAM'lar dan birisi arıza yapmış olabilir. Slot yanlış olunca olur mu bilemem ama öyle bir şey varsa ondanda olabilir. Ram mhz değerleri yada marka dan bile fark eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,765
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom