ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,536 1 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 kaplanharun yazmış: Bi çözüm bulsaydık iyidi ama. İyi akşamlar Devamı için tıklayın... olsun sıkıntı yok knka sende uğraştın baya olmadı garanti veya iadeye yollarım ya da satarım kartı
kaplanharun yazmış: Bi çözüm bulsaydık iyidi ama. İyi akşamlar Devamı için tıklayın... olsun sıkıntı yok knka sende uğraştın baya olmadı garanti veya iadeye yollarım ya da satarım kartı
kaplanharun 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 14,665 En İyi Cevap 4 1 Ocak 2021 #41 ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 yazmış: olsun sıkıntı yok knka sende uğraştın baya olmadı garanti veya iadeye yollarım ya da satarım kartı Devamı için tıklayın... Aynen kanka sana kalmış. Ben son bir kez daha chipset sürücüsünü kaldırıp düzgün bir şekilde kurmayı denerdim. Olmadı anakartı iade edersin
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 yazmış: olsun sıkıntı yok knka sende uğraştın baya olmadı garanti veya iadeye yollarım ya da satarım kartı Devamı için tıklayın... Aynen kanka sana kalmış. Ben son bir kez daha chipset sürücüsünü kaldırıp düzgün bir şekilde kurmayı denerdim. Olmadı anakartı iade edersin