Neler Yeni

PC Oyunları Konusunda Herkes Sorular Sorsun Cevaplayalım

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
600-700-800TL verdiğin oyunu 30 saatte bitirip bir daha yüzüne bakmaman ve buna para vermen saçma olan şey zaten belirtmiştim ama anlamamış olmanız garip.
Hocam kusura bakmayın ben diğer mesajı yazan arkadaşla aynı kişi zannettim sizi. Fikrinize bir noktaya kadar katılıyorum eğer 600tl-1000tl oyunda %90-%100 arası bitirme oranlarına ulaşmayacaksan verilmez. Yada oyunu tekrar tekrar oynamayacaksan verilmez. Bide şöyle bir sorun var, 600 TL oyun alıyorsun ve 30 saat oynuyorsun, saati 20 TL denk geliyor. Şuanda saati 20 TL ile nerede eğlenebilirsiniz ? Yine de tamamen size kalmış karar vermek ben sadece diğer arkadaşlara fikir olsun diye belirtmek istedim.

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Açıkçası Hogwarts Legacy beni hic tutmadi evet harry potter atmosferi okul falan grafikler şahane fakat oyun acayip durağın harry potter fanlari belki beni anlar birşeyler eksik oyunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle alinir hocam lakin hic souls oynamadiysaniz almayin derim affalayip ziyan etmeyin paranizi elden ring mukkemel bir oyun lakin souls ayri bir mecra.
hocam bide cyberpunk şuan epicte 120tl o nasıldır alınır mı

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
hocam bide cyberpunk şuan epicte 120tl o nasıldır alınır mı
Alınır hocam. Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlu videolarını izlersen daha fazla fikir oluşabilir kafanda.

Cihangir

80+ Gold

NespaY

80+ Silver
Hocam kusura bakmayın ben diğer mesajı yazan arkadaşla aynı kişi zannettim sizi. Fikrinize bir noktaya kadar katılıyorum eğer 600tl-1000tl oyunda %90-%100 arası bitirme oranlarına ulaşmayacaksan verilmez. Yada oyunu tekrar tekrar oynamayacaksan verilmez. Bide şöyle bir sorun var, 600 TL oyun alıyorsun ve 30 saat oynuyorsun, saati 20 TL denk geliyor. Şuanda saati 20 TL ile nerede eğlenebilirsiniz ? Yine de tamamen size kalmış karar vermek ben sadece diğer arkadaşlara fikir olsun diye belirtmek istedim.
Ben o 600TL ile 1 saat eğlencem o oyundaki 20 saat eğlenceme denk getirebilirim tabii ki kişiden kişiye fikirler zevkler değişebilir.

Cihangir

80+ Gold
Bu ekonomide single oyuna okadar para vermek ne bileyim Xboxa gelir gelmediyse 30 TL ye üye olup oynarım şahsen 😅 artık oyunlara para verceek güç kalmadı hocam böyle kullan bitir at daha mantiki geliyor herkese farklı gelebilir tabi benim düşüncem bu
Bu ekonomide s,ngle oyuna o kadar para verilir bence

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bu ekonomide s,ngle oyuna o kadar para verilir bence
Kişiden kişiye çok değişiklik gösteriyor. Kişinin oyunları ne kadar sevdiği ve o oyunu ne kadar oynamak istediğine göre değişiklik gösterir.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Yusuf Eroğlu
Aktif en iyi battle royale oyunu hangisi birde Pubg hala oynanılıyor mu?

Top Bottom