Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Bf ye biraz benziyor. 4Gb. Oyun zaten online p2w değil de şoyle bir durum var. Para yatıranla yatırmayan arasında çok fark yok. Bileği iyi olan her türlü kazanıyor. Para yatırınca oyundaki silahları tankları uçakları daha erken açıyorsun. Para yatırmadan da açıyorsun ama para yatırmışken 10 maçta açıyorsan para yatırmamışken 15-17 maçta açıyorsun. Oyun ilk başlarda sıkıcı ve anlaması zor gelecek. Sonrasında oyunu anlayınca güzelleşiyor. Şoyle oyunda 3 franksiyon var. Almanya Abd Sovyetler. Bu franksiyonların 7 farklı asker tipi var. Piyade eri, tank mürettebatı, sniper, avcı pilot, paraşütçü. Ben avcı pilot olarak oynuyorum. Hiç para yatırmadım oyuna. Şoyle soyleyim, 7 farklı asker türünü de oynayıp sana uygun olan birimi seçip oynarsan oyundan daha keyif alırsın. Biraz uzun oldu kb ama oyun biraz zor. Ayrıca piyade oynayan hayatsızlar var. Onlardan olma Kredini ilk başlarda az harca. Zaten oyun sana her girdiğinde kredi altın güçlendirici vb veriyor. (güçlendiriciler oyun içi sana fayda sağlamaz sadece xp amaçlı, hızlı silah açma amaçlı kullanılıyor. Oynarken anlarsın)benlik değil açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunu beğendim tarzı BF ye benziyor sanki ayrıca onlinesi varmı kaç GB P2W olayları falan varmı?