Neler Yeni

PC Oyunu önerisi? Ücretli/ücretsiz

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
benlik değil açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu beğendim tarzı BF ye benziyor sanki ayrıca onlinesi varmı kaç GB P2W olayları falan varmı?
Bf ye biraz benziyor. 4Gb. Oyun zaten online :) p2w değil de şoyle bir durum var. Para yatıranla yatırmayan arasında çok fark yok. Bileği iyi olan her türlü kazanıyor. Para yatırınca oyundaki silahları tankları uçakları daha erken açıyorsun. Para yatırmadan da açıyorsun ama para yatırmışken 10 maçta açıyorsan para yatırmamışken 15-17 maçta açıyorsun. Oyun ilk başlarda sıkıcı ve anlaması zor gelecek. Sonrasında oyunu anlayınca güzelleşiyor. Şoyle oyunda 3 franksiyon var. Almanya Abd Sovyetler. Bu franksiyonların 7 farklı asker tipi var. Piyade eri, tank mürettebatı, sniper, avcı pilot, paraşütçü. Ben avcı pilot olarak oynuyorum. Hiç para yatırmadım oyuna. Şoyle soyleyim, 7 farklı asker türünü de oynayıp sana uygun olan birimi seçip oynarsan oyundan daha keyif alırsın. Biraz uzun oldu kb ama oyun biraz zor. Ayrıca piyade oynayan hayatsızlar var. Onlardan olma :D Kredini ilk başlarda az harca. Zaten oyun sana her girdiğinde kredi altın güçlendirici vb veriyor. (güçlendiriciler oyun içi sana fayda sağlamaz sadece xp amaçlı, hızlı silah açma amaçlı kullanılıyor. Oynarken anlarsın)

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Bf ye biraz benziyor. 4Gb. Oyun zaten online :) p2w değil de şoyle bir durum var. Para yatıranla yatırmayan arasında çok fark yok. Bileği iyi olan her türlü kazanıyor. Para yatırınca oyundaki silahları tankları uçakları daha erken açıyorsun. Para yatırmadan da açıyorsun ama para yatırmışken 10 maçta açıyorsan para yatırmamışken 15-17 maçta açıyorsun. Oyun ilk başlarda sıkıcı ve anlaması zor gelecek. Sonrasında oyunu anlayınca güzelleşiyor. Şoyle oyunda 3 franksiyon var. Almanya Abd Sovyetler. Bu franksiyonların 7 farklı asker tipi var. Piyade eri, tank mürettebatı, sniper, avcı pilot, paraşütçü. Ben avcı pilot olarak oynuyorum. Hiç para yatırmadım oyuna. Şoyle soyleyim, 7 farklı asker türünü de oynayıp sana uygun olan birimi seçip oynarsan oyundan daha keyif alırsın. Biraz uzun oldu kb ama oyun biraz zor. Ayrıca piyade oynayan hayatsızlar var. Onlardan olma :D Kredini ilk başlarda az harca. Zaten oyun sana her girdiğinde kredi altın güçlendirici vb veriyor. (güçlendiriciler oyun içi sana fayda sağlamaz sadece xp amaçlı, hızlı silah açma amaçlı kullanılıyor. Oynarken anlarsın)
bunları okurken bir yandanda dayımın steam hesabının şifresini bulmaya çalışıyorumdur... (50-60 tane oyun var en pahalıları almış BF1-5 Arası bütün seri dahil bruh)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
bunları okurken bir yandanda dayımın steam hesabının şifresini bulmaya çalışıyorumdur... (50-60 tane oyun var en pahalıları almış BF1-5 Arası bütün seri dahil bruh)
kanka bulursan bana da versene :kekw: :kekw:

TahinPekmez

80+ Silver
amazon prime Battlefield 5 veriyor bedava. beleş oyun eğer günü bitmediyse. Ben 1 ile 5 i yakaladım.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ücretsizde olur genelde Unturned Forza Horizon 4 CSGO Valorant tarzı oyunlar oynuyorum 16.50TL ye kadar çıkabilirim ve tekrar dediğim gibi ücretsizde olur (saydığım oyunlara benzer olabilir.)

indirim falan beklesem R6S düşermi 16TL civarına
Git Üstüne Biraz Daha Koy Game Pass Al.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sniper Ghost Warrior

ikarios

80+
Dishonored.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
EU4 11,80 TL
PAYDAY 2 9,25 TL
Asetto Corsa 6,40 TL
Fallout New Vegas 5,40 TL
Dishonored 7,24 TL
Car Mechanic Simulator 2018 10,85 TL
Thief Simulator 10,24 TL
Pacify 10,50 TL
Hand Simulator 4,00 TL
DEVOUR 10,50 TL
Agrou 10,50 TL
ALTF4 4,20 TL
Ultimate Doom 3,00 TL
Wolfenstein: The Old Blood 9,30 TL

Ücretsiz:

Warframe
Destiny 2
Brawlhalla
World Of Thanks Blitz
Conqueror's Blade
Paladins
War Thunder
Pes 2021

Ayrıca Bu Oyun Önerisi Konularıma Bakabilirsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,104
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ücretsizde olur genelde Unturned Forza Horizon 4 CSGO Valorant tarzı oyunlar oynuyorum 16.50TL ye kadar çıkabilirim ve tekrar dediğim gibi ücretsizde olur (saydığım oyunlara benzer olabilir.)

indirim falan beklesem R6S düşermi 16TL civarına
The Forest alabilirsin indirimde.

Top Bottom