fps drop yaşıyorsun? ne zamandır bakımını yapmadın laptopunyok hocam ne yapsam olmuyor şimdide en düşükde 50 60 arası 3 4 saniyede bir fps 10 a düşüyor
fps drop yaşıyorsun? ne zamandır bakımını yapmadın laptopunyok hocam ne yapsam olmuyor şimdide en düşükde 50 60 arası 3 4 saniyede bir fps 10 a düşüyor
İlk olarak driver sürümünüzü öğrenmeniz gerekiyor bunun için masaüstüne sağ tık yapıp nvidia denetim masasını açıyoruz. Sonra açılan ekranın sol alt tarafında sistem bilgisi yazıyor ona tıklıyoruz. Önümüze bir sürü bilgi yazılı bir ekran geliyor. O ekrandan sürücü sürümünü okuyoruz.driverlarla alakalı cahilim biraz yartdımcı olma şansınız varmı
3050 Tİ zaten baya yeni bir kart ne zamandır bakımını yapmamış olabilir ki max 10 ay falan olmuştur.fps drop yaşıyorsun? ne zamandır bakımını yapmadın laptopun
nvidia geforce experience?İlk olarak driver sürümünüzü öğrenmeniz gerekiyor bunun için masaüstüne sağ tık yapıp nvidia denetim masasını açıyoruz. Sonra açılan ekranın sol alt tarafında sistem bilgisi yazıyor ona tıklıyoruz. Önümüze bir sürü bilgi yazılı bir ekran geliyor. O ekrandan sürücü sürümünü okuyoruz.
Driver
Bu bağlantı üzerinden ekran kartını seçiyoruz ve arama yapıyoruz şuan en güncel sürüm 472.12 yazıyor eğer sürümünüz bu ise güncel sürümdesiniz demektir. Eğer değil ise güncel sürümü indirip standart bir uygulama kurar gibi kuruyoruz.
Eğer sisteminiz güncel ise eski sürücüler kısmında arama yapıyoruz. Ve buradan sırayla indirip deniyoruz. Yada burası için internette araştırma yapıp hangi sürücü en sıkıntısız olanı onu öğrenip direk onu da deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3050 Tİ zaten baya yeni bir kart ne zamandır bakımını yapmamış olabilir ki max 10 ay falan olmuştur.
yani sonuçta işlemcinin termal macunu da kalitesiz ve eski olabilir ama sen bilirsinİlk olarak driver sürümünüzü öğrenmeniz gerekiyor bunun için masaüstüne sağ tık yapıp nvidia denetim masasını açıyoruz. Sonra açılan ekranın sol alt tarafında sistem bilgisi yazıyor ona tıklıyoruz. Önümüze bir sürü bilgi yazılı bir ekran geliyor. O ekrandan sürücü sürümünü okuyoruz.
Driver
Bu bağlantı üzerinden ekran kartını seçiyoruz ve arama yapıyoruz şuan en güncel sürüm 472.12 yazıyor eğer sürümünüz bu ise güncel sürümdesiniz demektir. Eğer değil ise güncel sürümü indirip standart bir uygulama kurar gibi kuruyoruz.
Eğer sisteminiz güncel ise eski sürücüler kısmında arama yapıyoruz. Ve buradan sırayla indirip deniyoruz. Yada burası için internette araştırma yapıp hangi sürücü en sıkıntısız olanı onu öğrenip direk onu da deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3050 Tİ zaten baya yeni bir kart ne zamandır bakımını yapmamış olabilir ki max 10 ay falan olmuştur.
Eski sürümleri oradan indiremiyoruz diye biliyorum. (Ama emin değilim)nvidia geforce experience?
Elbette olabilir ama bu arkadaşın bakım yapmaması nedeniyle olmuş olmuyor onu kastetmiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.yani sonuçta işlemcinin termal macunu da kalitesiz ve eski olabilir ama sen bilirsin
Büyük ihtimalle oyunu dahili grafikle açıyorsun. Nvidia denetim masasından RDR2 yi bulup yüksek performans olarak ayarla.pc 3 aylık efendim ve driver güncel
ayarladımBüyük ihtimalle oyunu dahili grafikle açıyorsun. Nvidia denetim masasından RDR2 yi bulup yüksek performans olarak ayarla.