James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,357
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Şuan 14 yaşındayım ve 10.sınıfa gidiyorum foruma yaklaşık olarak okullar kapandıktan 1-2 hafta sonra kaydoldum.Ve Çok fazla şey öğrendim ekran kartı , işlemci kıyaslamaları ekipmanlar furmark testinin ne olduğunu vs vs çok şey kattı bu forum bana.
Yaklaşık 3 ay boyunca çırak olarak çalıştım ve 2 çeyrek altın,100 dolar,ölü fiyattan laptop(Acer es1 512-675 liraya aldım piyasası 1200-1300 civarı),zalman R1 600 w PSU lu boş kasa,imzamdaki ekipmanlar+19 inç Wiew Sonic Monitörüm var.
AL-sattan 1,5 k civarı kazandım.
Şuan ki hedefimde yazın ölü fiyattan parçaları toplayıp hazır kasa olarak satmak biliyorum biraz riskli ama teknik açıdan bilgim olursa baya , sıkıntı yaşayacağımı sanmam.
Merakım epey var.Kısacası Kendimi Boş Zamanlarımda geliştirmek için neler yapabilirim video izlemek rehber okumak vb.
Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Yaklaşık 3 ay boyunca çırak olarak çalıştım ve 2 çeyrek altın,100 dolar,ölü fiyattan laptop(Acer es1 512-675 liraya aldım piyasası 1200-1300 civarı),zalman R1 600 w PSU lu boş kasa,imzamdaki ekipmanlar+19 inç Wiew Sonic Monitörüm var.
AL-sattan 1,5 k civarı kazandım.
Şuan ki hedefimde yazın ölü fiyattan parçaları toplayıp hazır kasa olarak satmak biliyorum biraz riskli ama teknik açıdan bilgim olursa baya , sıkıntı yaşayacağımı sanmam.
Merakım epey var.Kısacası Kendimi Boş Zamanlarımda geliştirmek için neler yapabilirim video izlemek rehber okumak vb.
Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Son düzenleme: