çok ısınıyor muDostlar 2060rtx i5 9. Nesil 16gb ram li laptopun var acer ama inanın tost makinesi kullanıyor gibi hissediyorum kendimi felaket fps stopları yaşıyorum ve oyunları adam akıllı oynayamıyorum sebebi nedir acaba
Fazla değil ama kontrol edeceğimçok ısınıyor mu
Edeceğim hocam 4 yılı doldurduEkranı kapatmadan önce klavyeye ve cama birer ekmek bantla ki tost makinesi boşa çalışmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka bir yana ne zamandır elinde bilgisayar? İşlemcinin termal macunu erimiş olabilir, ramlerde sıkıntı olabilir vs. sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi
80 ila 87 arasımsi afterburner yükle sıcaklıkları kontrol et
Afterburner I yükledim hangi ayarları açmam gerek acabaEkranı kapatmadan önce klavyeye ve cama birer ekmek bantla ki tost makinesi boşa çalışmasın
Şaka bir yana ne zamandır elinde bilgisayar? İşlemcinin termal macunu erimiş olabilir, ramlerde sıkıntı olabilir vs. sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi
termal macun değiş sıcak biraz80 ila 87 arası
Afterburner I yükledim hangi ayarları açmam gerek acaba
Sıcakmış, ayarlardan bilgi ekranına girin orda cpu gpu kullanımı ve sıcaklıklarını özellikle açıp bilgi ekranında gösteri tikleyip kaydedin öyle bakın80 ila 87 arası
Afterburner I yükledim hangi ayarları açmam gerek acaba
İşlemcinin termal macununu değiştirmeniz ve fanları temizlemeniz iyi olacaktırEvet hocam 93 bile çıktı mesaj sonrası