Yapabileceğin daha iyi bir şey yok. Elinde işlemci anakart yokken 3080 almak nasıl bir mantık onu anlamış değilim.Zotac Rtx 3080 10 GB ti (mevcut)
Ryzen 5600 (alicam)
b450m k (alicam)
Kasam boş içinde fan falan yok
Ram 8 GB
Ne yapmalıyım bütçem bu işlemci ile bu anakarta yetiyor Psu yok elimde
Dostum miningten kalma 5 ay kullanıldı amaYapabileceğin daha iyi bir şey yok. Elinde işlemci anakart yokken 3080 almak nasıl bir mantık onu anlamış değilim.
8 gbim yanına farklı bir 8 GB taksam aynı MHz sıkıntı olur mu yoksa başka öneri var mihocam işlemciye anakarta gelmeden direkt 16gb ram yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını satıp 3060-3070li bile toplarsınız biraz daha katmanızla![]()
Sorun olmazDostum miningten kalma 5 ay kullanıldı ama
8 gbim yanına farklı bir 8 GB taksam aynı MHz sıkıntı olur mu yoksa başka öneri var mi
Hocam şimdi sayıyorumSorun olmaz
Kasa alırsın ilerde 1kya deepcool cc560 alırsın. Psu için butcen neHocam şimdi sayıyorum
Zotac geforce rtx 3080 var.
Ryzen 5600 alicam.
B450m k alicam.
8 GB ram var yanına bir tane daha alicam.
750w PSU alicam.
Kasam eski fan falan yok içinde
Ne yapmam gerek buna iyi mi yoksa başka öneriniz varmı bu bütçeye
Kasa ilerde diosun yani PSU için bütçem belli değil uygun olması benim için iyi olur watti falan bilmiyorum tam PSU lu kasa da var ama sadece PSU mu kasalı mi bilmiyorum önerin ne olur hocamKasa alırsın ilerde 1kya deepcool cc560 alırsın. Psu için butcen ne
750w deepcool al bronz sertifikalı 1350 tl civarı en uygunu oKasa ilerde diosun yani PSU için bütçem belli değil uygun olması benim için iyi olur watti falan bilmiyorum tam PSU lu kasa da var ama sadece PSU mu kasalı mi bilmiyorum önerin ne olur hocam
Hocam peki 650w kasa yada 750wtli bir kasa alsam nasıl olur onun için öneriniz var mı peki750w deepcool al bronz sertifikalı 1350 TL civarı en uygunu o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa kötü olsa da şimdilik sorun olmaz zaten darboğaz olacak ekran kartı tam performanslı çalışmayacak daha az ısınır
Hayır öyle yapmayın ayrı ayrı almak hem kalite hem fiyat acisindan saha iyiHocam peki 650w kasa yada 750wtli bir kasa alsam nasıl olur onun için öneriniz var mı peki
Tamamdır hocam siz hem kasa hem PSU önerinizi yaparmisiniz bide 650w yeterli olmaz miHayır öyle yapmayın ayrı ayrı almak hem kalite hem fiyat acisindan saha iyi
3080e yeterli olmaz.Tamamdır hocam siz hem kasa hem PSU önerinizi yaparmisiniz bide 650w yeterli olmaz mi