- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç olmalı en azÇalışmıyor çünkü
Kaç olmalı en azÇalışmıyor çünkü
ben a520 den b 550 ye gecınce bılgısayarım 30 fps artıs gosterdı msı 4060 ryzen 5 5600 bazı oyunlarda 15 bazı oyunlarda 40 fps arttı anlamam detayını kullanıcı olarak soyledımYaratacağı sorunlar ;
Overclock yapamaz
4 kanal ram kullanamaz ki am5te çok zor 4 kanal ram kullanmak.
2. Ssd slotu yok
Rgb-argb soket sorunu yaşanabilir
Usb portları yetersiz gelebilir
Hepsi aslında standart kullanıcı için olmasa da olur şeyler. O kadar da abartıldığı gibi sorun yaşatmaz.
Ne gibi sıkıntı yapabilir? Fpsde bir etki sağlamıyoryine de ddr5 bir sistem icin saydığınız şeyler sıkıntı yaratabilecek şeyler günümüz uygulamalari ve oyunlari yüksek derece de performans istiyor ayrica saydığınız problemler ileri zamanlarda sorun yaraticak şeyler ddr5 icin a serisi anakart tercih edilmez bence yine de bütçeye bağlı.
İmkansız. Psikolojiktir. Senede 5-6 farklı anakart kullanıyorum.ben a520 den b 550 ye gecınce bılgısayarım 30 fps artıs gosterdı msı 4060 ryzen 5 5600 bazı oyunlarda 15 bazı oyunlarda 40 fps arttı anlamam detayını kullanıcı olarak soyledım
2 slot stabil çalışıyor, 4 slotta çok ram seçiyor. Çok dikkatli olmak lazım.Kaç olmalı en az
Böyle bir fark imkansız hiçbir yerde örneğini bulamazsın. Bios ayarlarınız yapılmıştır pbo, ram frekansı, core performance boost gibi ayarlar etkiler.ben a520 den b 550 ye gecınce bılgısayarım 30 fps artıs gosterdı msı 4060 ryzen 5 5600 bazı oyunlarda 15 bazı oyunlarda 40 fps arttı anlamam detayını kullanıcı olarak soyledım
2 slotlu alsam tek ramla sorun olur muNe gibi sıkıntı yapabilir? Fpsde bir etki sağlamıyor
İmkansız. Psikolojiktir. Senede 5-6 farklı anakart kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 slot stabil çalışıyor, 4 slotta çok ram seçiyor. Çok dikkatli olmak lazım.
Olmaz sorunsuz kullanabilirsin. Ama am4 platformunda olan çift kanal ram performans artışı am5 platformunda var mı bilmiyorum.https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLLX...333&creativeASIN=B0CLLXBMK1&linkCode=asn&th=1 bu nasıl 2 slot
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 slotlu alsam tek ramla sorun olur mu