Neler Yeni

Pc şuanda normal mi?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Arkadaşlar pc bu sabah geldi servisten. İşlemcisi bozukmuş değiştirildi. Valoranta 10 dk girdim ardından the foresta 10 dk girdim. The forest oynarken masada fanların hızını anlayabiliyorum. Azda olsa masayı titretiyor yani hissettiriyor 2 karış ötesine kadar. Oyunu kapatınca fan hızı normalleşti ve temperli camına dokundum orta kısımlar sıcak. Bu normal mi. Valorantta işlemci 69-71 derece arasındaydı. İdeal ekran kartı ve işlemci sıcaklığı ne olmalı ?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
İkisindede 80 üstü normal değil sayılıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar PC bu sabah geldi servisten. İşlemcisi bozukmuş değiştirildi. Valoranta 10 dk girdim ardından the foresta 10 dk girdim. The forest oynarken masada fanların hızını anlayabiliyorum. Azda olsa masayı titretiyor yani hissettiriyor 2 karış ötesine kadar. Oyunu kapatınca fan hızı normalleşti ve temperli camına dokundum orta kısımlar sıcak. Bu normal mi. Valorantta işlemci 69-71 derece arasındaydı. İdeal ekran kartı ve işlemci sıcaklığı ne olmalı ?
AİDA64,Furmark testleri yapın.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisindede 80 üstü normal değil sayılıyor diye biliyorum.

AİDA64,Furmark testleri yapın.
Oyundayken pc çabuk ısınıyor normal mi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
aida 64 testi yap o sonuclari yaz reis
ayrica yasadigin sehre gore degisir o degerler

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
1601036674582.png

1601036710019.png

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Arkadaşlar PC bu sabah geldi servisten. İşlemcisi bozukmuş değiştirildi. Valoranta 10 dk girdim ardından the foresta 10 dk girdim. The forest oynarken masada fanların hızını anlayabiliyorum. Azda olsa masayı titretiyor yani hissettiriyor 2 karış ötesine kadar. Oyunu kapatınca fan hızı normalleşti ve temperli camına dokundum orta kısımlar sıcak. Bu normal mi. Valorantta işlemci 69-71 derece arasındaydı. İdeal ekran kartı ve işlemci sıcaklığı ne olmalı ?
İşlemçi sıcakları normal diye düşünüyorum ama fan titreşim yapması normal değil kasa ayaklarına dikkat et birde fan vidalarının tam oturduğundan emin ol bu sorunu ben daha önce böyle çözmüştüm

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
İşlemçi sıcakları normal diye düşünüyorum ama fan titreşim yapması normal değil kasa ayaklarına dikkat et birde fan vidalarının tam oturduğundan emin ol bu sorunu ben daha önce böyle çözmüştüm
teşekkürler

evet kasayı salladığımda hafif dengesizlik var

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Yeni konu açarak sıcaklıkları paylaşın yardımcı olacaklardır.
reis sisteme game garaj test yapmış zaten bi programdan. Çok sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Eğer tekrar sorun yaşarsam 75-80'i görürsem mutlaka konu açacağım. Teşekkürler

Top Bottom