Neler Yeni

Pc surekli donuyor sorun ne olabilir

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Sistemi yeni aldım ama ikide bir ekran gidiyor sadece mouse hareket ediyor sorun ne olabilir bilen varsa yardımcı olabilirmi

Ekran kartı asus dusl 4070super
İşlemci 7600
Ram 32 gb corsair
1 tb kimgoston nv3 m2 ssd

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Sistemi yeni aldım ama ikide bir ekran gidiyor sadece mouse hareket ediyor sorun ne olabilir bilen varsa yardımcı olabilirmi

İşlemci 7600
Ram 32 gb corsair
psu ne

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus prime 750w gold knka soyle soyluyum arkadan mzuıkte calıyor oyundan da ses geliyor ama ekranda hıcbırsey yapamıyom sadece mouse calısoyr ctrl alt delete yapıpıyım dıyom onuda yapmıyor oyle bombos kalıyor

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
asus prime 750w gold knka soyle soyluyum arkadan mzuıkte calıyor oyundan da ses geliyor ama ekranda hıcbırsey yapamıyom sadece mouse calısoyr ctrl alt delete yapıpıyım dıyom onuda yapmıyor oyle bombos kalıyor
driverlar windows bios falan güncelmi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin

İşlemci 7600
Ram 32 gb corsair
EXPO açık mı? Bir de görüntü kablosu ekran kartına mı taktın? Şu sorunu biraz daha açarsan sevinirim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
EXPO ACIK 6000MHZ DE KULLANIYORUM HDMI EKRAN KARTINA BAĞLI
BIOS ayarlarını sıfırlayıp hiçbir ayarı açmadan kaydedip çık. Sorunun devam edip etmeyeceğine bak bakalım.

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS ayarlarını sıfırlayıp hiçbir ayarı açmadan kaydedip çık. Sorunun devam edip etmeyeceğine bak bakalım.
arastırdıgım kadarıyla windows 11 kaynaklı oldguna vardım sanırsam cogu ksıde aynıu seyı yasıyor valoda alt tabh yapıyorum ekran donuyor win 10 a mı gecsem diye dusunuyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
arastırdıgım kadarıyla windows 11 kaynaklı oldguna vardım sanırsam cogu ksıde aynıu seyı yasıyor valoda alt tabh yapıyorum ekran donuyor win 10 a mı gecsem diye dusunuyorum
Başka oyunlarda bu sorun yaşıyor musun?

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Başka oyunlarda bu sorun yaşıyor musun?
yok hocam baska hıcbıyerde sorun yasamadım her oyun donma kasma olmadan yuksek fpslerde oynuyorum valoda yasıyorum genellıkle alt tab yapıp spotıfyda bı muzık değiştiriyim diyom bi bakıyıom erkan donuyor sadece mouse hareket edıyor kafayı yemelık

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
yok hocam baska hıcbıyerde sorun yasamadım her oyun donma kasma olmadan yuksek fpslerde oynuyorum valoda yasıyorum genellıkle alt tab yapıp spotıfyda bı muzık değiştiriyim diyom bi bakıyıom erkan donuyor sadece mouse hareket edıyor kafayı yemelık
Tekrar öyle yaparsa Shift + Ctrl + Windows logosu + B tuşuna bas bakalım. Sorun yaşadığın zaman bu komutun onu düzeltmesi gerek. Bir de Windows arama çubuğuna Grafik Ayarları yaz. Karşına gelen ekranda Varsayılan Grafik Ayarları değiştir olacak. Donanım Hızlandırma GPU ayarı ile pencereli oyunlar için iyileştirmeyi devre dışı bırak bakalım bir de.

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Tekrar öyle yaparsan Shift + Ctrl + Windows logosu + B tuşuna bas bakalım. Sorun yaşadığın zaman bu komutun onu düzeltmesi gerek. Bir de Windows arama çubuğuna Grafik Ayarları yaz. Karşına gelen ekranda Varsayılan Grafik Ayarları değiştir olacak. Donanım Hızlandırma GPU ayarı ile pencereli oyunlar için iyileştirmeyi devre dışı bırak bakalım bir de.
Tamam hocam ctrl alt tab yapınca da olmuyordu ama bidaha donra dediğinizde deneyim teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,576
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom