Iyi site(Güvenilir)bu nasıl bir site
Pc hocası daha yeni sistem attı 2-3 saat olmuştur ona bak yada mesut çevikin en son ki 2. videosunda vardı bir pc ona bakbaşka tavsiye var mı
4060 lı sistem kovalayabilirsin, bu konu hakkında temel seviyede bilgi edinmelisin. Biraz bilgi edindikten sonra ekran kartına karar ver tekrar konu aç. Sonra hazır sistem önerirler istersen beni etiketleyebilirsinMerhaba Bütçe ortalama 25-30 arasındadır. sadece kasaya ihtiyacım var. kullanım amacım oyun , oyun videosu çekmek ve bunları adobe premier pro da editlemek.
konu hakkında desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
evet stokları bitmediyse ona bakılabilirPc hocası daha yeni sistem attı 2-3 saat olmuştur ona bak yada mesut çevikin en son ki 2. videosunda vardı bir pc ona bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
adobe de aşırı pro şeyler yapmıyacaksa AMD kartta alabilir diye düşünüyorum, hem diğer ekipmanalara parası kalırDostum 4060 sistemlere bak Vatan Computer da şuan var mevcut sistem 22.500 bandında 3500tl ye de ips bi monitör alabilirsen tamamdır senin sistem
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600x-rtx-4060-b450m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
O kadar para veriyosa 3000tl daha verir bence4060 lı sistem kovalayabilirsin, bu konu hakkında temel seviyede bilgi edinmelisin. Biraz bilgi edindikten sonra ekran kartına karar ver tekrar konu aç. Sonra hazır sistem önerirler istersen beni etiketleyebilirsin
evet stokları bitmediyse ona bakılabilir
adobe de aşırı pro şeyler yapmıyacaksa AMD kartta alabilir diye düşünüyorum, hem diğer ekipmanalara parası kalır