Neler Yeni

Pc tavsiyesine ihtiyacım var.

Rochezdea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Aydın
Bütçe
30000
Merhaba Bütçe ortalama 25-30 arasındadır. sadece kasaya ihtiyacım var. kullanım amacım oyun , oyun videosu çekmek ve bunları adobe premier pro da editlemek.

konu hakkında desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Rochezdea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka tavsiye var mı

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
başka tavsiye var mı
Pc hocası daha yeni sistem attı 2-3 saat olmuştur ona bak yada mesut çevikin en son ki 2. videosunda vardı bir pc ona bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alp Eray
Discord
luserhere
Merhaba Bütçe ortalama 25-30 arasındadır. sadece kasaya ihtiyacım var. kullanım amacım oyun , oyun videosu çekmek ve bunları adobe premier pro da editlemek.

konu hakkında desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
4060 lı sistem kovalayabilirsin, bu konu hakkında temel seviyede bilgi edinmelisin. Biraz bilgi edindikten sonra ekran kartına karar ver tekrar konu aç. Sonra hazır sistem önerirler istersen beni etiketleyebilirsin

Pc hocası daha yeni sistem attı 2-3 saat olmuştur ona bak yada mesut çevikin en son ki 2. videosunda vardı bir pc ona bak

evet stokları bitmediyse ona bakılabilir

Dostum 4060 sistemlere bak Vatan Computer da şuan var mevcut sistem 22.500 bandında 3500tl ye de ips bi monitör alabilirsen tamamdır senin sistem :)

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600x-rtx-4060-b450m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
adobe de aşırı pro şeyler yapmıyacaksa AMD kartta alabilir diye düşünüyorum, hem diğer ekipmanalara parası kalır

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yiğit Metinkale
4060 lı sistem kovalayabilirsin, bu konu hakkında temel seviyede bilgi edinmelisin. Biraz bilgi edindikten sonra ekran kartına karar ver tekrar konu aç. Sonra hazır sistem önerirler istersen beni etiketleyebilirsin

evet stokları bitmediyse ona bakılabilir

adobe de aşırı pro şeyler yapmıyacaksa AMD kartta alabilir diye düşünüyorum, hem diğer ekipmanalara parası kalır
O kadar para veriyosa 3000tl daha verir bence :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,167
Üyeler
168,899
Son üye
fr1stt
Top Bottom