Neler Yeni

PC temizledikten sonra 10 saniyede bir acılıp kapanıyor

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gökçe
PC temizledikten sonra 10 saniyede bir acılıp kapanıyor ATX işlemci güç kablosunu çekince açıp kapanma olmuyor lütfen yardım edin
IMG_20230315_144758.jpg

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
İşlemci güç kablosunu çekince açılıp kapanmıyorsa, işlemciyi tekrar çıkarıp takın ve fanı takmadan açın bakalım yine aynısı olacak mı bi bakın.

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci güç kablosunu çekince açılıp kapanmıyorsa, işlemciyi tekrar çıkarıp takın ve fanı takmadan açın bakalım yine aynısı olacak mı bi bakın.
İşlemci fanı takmadan dedlnadigimdede aynı oldu işlemciyi cıkartmadım ama hiç

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Hocam işlemciyi çıkarın bi anakartta pinlerde yamulma var mı diye bi bakın bence.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
PC temizledikten sonra 10 saniyede bir acılıp kapanıyor ATX işlemci güç kablosunu çekince açıp kapanma olmuyor lütfen yardım edin Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarın fişini çekin ardindan fiş çekili halde 20 saniye basılı tutun açma tuşuna.
Tekrar açmayı deneyin olmassa bios pilini çıkar 10 saniye sonra geri tak.
Ram'leri çıkarıp geri takın.

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci fanı takmadan dedlnadigimdede aynı oldu işlemciyi cıkartmadım ama
Hocam işlemciyi çıkarın bi anakartta pinlerde yamulma var mı diye bi bakın bence.
İşlemciyi cıkarmaya gözüm kesmiyor çok hassas ve pahalı diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın fişini çekin ardindan fiş çekili halde 20 saniye basılı tutun açma tuşuna.
Tekrar açmayı deneyin olmassa bios pilini çıkar 10 saniye sonra geri tak.
Ram'leri çıkarıp geri takın.
Bunları denedim olmadı

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
normal diş fırcası zarar vermiyordu. bios pili çıkar bekle biraz sonra tak dene. ramleride çıkar tak yap. işlemci yerinden sökmemişsen uğraşma onunla çıkarma.
psu(güç kaynağı) gelen uzun bir kablo var o kabloyu çıkar tak belki tam oturmamıştır. hafif bastır takılı olan kabloları

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gökçe
normal diş fırcası zarar vermiyordu. bios pili çıkar bekle biraz sonra tak dene. ramleride çıkar tak yap. işlemci yerinden sökmemişsen uğraşma onunla çıkarma.
psu(güç kaynağı) gelen uzun bir kablo var o kabloyu çıkar tak belki tam oturmamıştır. hafif bastır takılı olan kabloları
her şey yaptım termal macun sıkılmadıgı için sistem kendini korumaya alıyor olabilir mi acaba

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
her şey yaptım termal macun sıkılmadıgı için sistem kendini korumaya alıyor olabilir mi acaba
termal macun zaten var fanı söküp sildin mi onu ? sildiysen macun sür mutlaka derece 90 falan geçerse kendini korumaya alır kapatır kendini sistem

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gökçe
termal macun zaten var fanı söküp sildin mi onu ? sildiysen macun sür mutlaka derece 90 falan geçerse kendini korumaya alır kapatır kendini sistem
Silmedim ama baya asınmıs eskiydi 5-10 saniyede nasıl ısınabilirki

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Silmedim ama baya asınmıs eskiydi 5-10 saniyede nasıl ısınabilirki
bu videoda termal macun değiştirince sorunu çözüyor bilmem sorunu neden yaptığını. termal macun varsa değiştirip deneyebilirsin

Top Bottom