Neler Yeni

Pc Topladım Önerileriniz Varsa Değerlendirebilirim

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
İşlemciden kısıp ekran kartını yükseltebilirsin zira amd sistemlerde daha güçlü ekran kartı almana yarayabilir. Diğer bi husus eğer pubg veya cod warzone gibi oyunları oynarım dersen 8 gb ram yetmeyebilir 8 gb yi geçiyor çünkü değerlendirmeni buna göre yapabilirsin..

z0ka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Rıdvan
Dostum 4 bin TL bütçen var ise çok iyi ama vatandan toplama bence aynı fiyata incehesapta çok performanslı sistemler var. istersen 4 bin TL'ye bulabileceğin en iyi sistemi paylaşayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
görkem erdem ökten
İşlemciden kısıp ekran kartını yükseltebilirsin zira amd sistemlerde daha güçlü ekran kartı almana yarayabilir. Diğer bi husus eğer pubg veya cod warzone gibi oyunları oynarım dersen 8 gb ram yetmeyebilir 8 gb yi geçiyor çünkü değerlendirmeni buna göre yapabilirsin..
duruma göre bi 8gb daha eklenebilir teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tolga Kocalar
Fotoğrafda gözüktüğü gibi bugün yarın sipariş vericem tavsiye ve önerleri değerlendirebilirim .
kankam o fiyata daha iyi pcler toplanır biraz daha araştırma yapsan daha iyi olur paran çöp olmasın yazık

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
görkem erdem ökten
kankam o fiyata daha iyi pcler toplanır biraz daha araştırma yapsan daha iyi olur paran çöp olmasın yazık
ben sadece bi sitede toplansın diye öyle topladım yoksa daha uyguna geliyor ürünler sağdan soldan şimdi foto copy past yapmayım diye topladım sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emrullah Güner
Fotoğrafda gözüktüğü gibi bugün yarın sipariş vericem tavsiye ve önerleri değerlendirebilirim .
Crosairin 3000 MHz ramini alabilirsin o işlemci olmamış AMD tarafına gecmeni oneririm onun dışında o ekran kartı yerine rx570 veya 580 alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arda Doğan
Ekran kartı işlemciyi iyi besleyemez i5 9600k çok güçlü bir işlemci hazır sistemlere bir göz at derim

Mazekieen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Engin Uzuner
Instagram
Enginuzuner888
Steam
Mazekieen
Twitter
Enginuzuner888
Dostum sakın sipariş verme 4000 tl ile hem ekran kartı hem işlemciyi değiştiririz.Bu bütçe ile kesinlikle Amd'ye yönelmelisin.

Top Bottom