- Reaksiyon skoru
- 3
Bu sistemin hakkı 240hz 1440p.Arkadaşlar öncelikle pc topladım ancak kaç hz monitör bu pc ye uyar tam anlamıyorum 24 inçlik bana yeter ancak dediğim gibi kaç hz lik uygun olur lütfen bu işlerden anlayan biri fikir sunabilir mi ?
neyi varkiHocam umarım satın almamışsındır bu sistemi
hocam bir şey önerin almadım önerin plan yapalımHocam umarım satın almamışsındır bu sistemi
yardım et almadım sadece yardım sen onerebilirmisin sistemBu sistemin hakkı 240hz 1440p.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lan fiyatı görmedim hemen uzaklaş
Hocam bu sistemin ederi max 50 bin yapacağınız şey hazır sistem almak ya da tüm patçaları tek tek ayrı sitelerden en ucuz yerden almak bir siteden tektek kendi parçalarınızı seçitiğiniz zaman çook pahalıya geliyor sizin yaptığınız buArkadaşlar öncelikle pc topladım ancak kaç hz monitör bu pc ye uyar tam anlamıyorum 24 inçlik bana yeter ancak dediğim gibi kaç hz lik uygun olur lütfen bu işlerden anlayan biri fikir sunabilir mi ?
tamam hocamHocam bu sistemin ederi max 50 bin yapacağınız şey hazır sistem almak ya da tüm patçaları tek tek ayrı sitelerden en ucuz yerden almak bir siteden tektek kendi parçalarınızı seçitiğiniz zaman çook pahalıya geliyor sizin yaptığınız bu