Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
Selamlar aktif sistem;
R5 5600
GİGABYTE AERO RTX 5060
MSI A520 M A PRO
ASUS TEAM T FORCE VULCAN 8X2 3200 MHZ
1 TB KINGSTON NV3 SNV3S
ZOKO CHIKO WHITE
DARYUN 600W +80
DARK FREEZER X123
neyden memnunum?
SSD
GPU
CPU
ANAKART
neden değilim?
SOĞUTMA
KASA
PSU
RAM
Elimde 18k olursa ki bu da bu ay devamsızlık yapmayıp 3 hafta daha işe gidersem elime ulaşacak para demek.
www.sinerji.gen.tr
www.klassegear.com
www.gaming.gen.tr
Bunları alabilmem demek. DDR5 toplamak istemiyorum baştan satıp, 2 3 parça değişip yoluma bakmak istiyorum. Ek olarak bu kadar para verip oynayamamak var ama içimde bir yandan rahat etmiyor kafam bu pc de kalıyor harcıyorum parayı. Bir de geçen yaz 2 ay çalıştım. Telefona verdim iyikide verdim diyorum. Pişmanda olmadım. Nasıl bir yol haritası izleyeyim? Yardımlarınız çin teşekkürler...
R5 5600
GİGABYTE AERO RTX 5060
MSI A520 M A PRO
ASUS TEAM T FORCE VULCAN 8X2 3200 MHZ
1 TB KINGSTON NV3 SNV3S
ZOKO CHIKO WHITE
DARYUN 600W +80
DARK FREEZER X123
neyden memnunum?
SSD
GPU
CPU
ANAKART
neden değilim?
SOĞUTMA
KASA
PSU
RAM
Elimde 18k olursa ki bu da bu ay devamsızlık yapmayıp 3 hafta daha işe gidersem elime ulaşacak para demek.

MSI MAG PANO M100R PZ White RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa
MSI MAG PANO M100R PZ White RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Klasse RGB Gaming Mousepad
RGB gaming mousepad, 14 farklı ışık seçeneğiyle oyun dünyanızı renklendirin. Hem oyun hem günlük kullanım için mükemmel seçim!

MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 White ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
320×320 çözünürlüklü IPS LCD ekran ve dahili bellek Frozen Warframe’e büyük video dosyalarını oynatma yeteneği kazandırır.

Bunları alabilmem demek. DDR5 toplamak istemiyorum baştan satıp, 2 3 parça değişip yoluma bakmak istiyorum. Ek olarak bu kadar para verip oynayamamak var ama içimde bir yandan rahat etmiyor kafam bu pc de kalıyor harcıyorum parayı. Bir de geçen yaz 2 ay çalıştım. Telefona verdim iyikide verdim diyorum. Pişmanda olmadım. Nasıl bir yol haritası izleyeyim? Yardımlarınız çin teşekkürler...