PC toplama konusunda yardım

Ekran kartını iade edebilirsin 3k kasa+ram için fazla.
KASA-PSU: https://www.trendyol.com/corsair/sp...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.58

Ram- https://www.n11.com/urun/gskill-f4-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.74.5 (2 Tane)

Kalan parayla da ekran kartını upgrade yapmalısın.

Edit: Ekran kartını almışsın görmedim. Kalan parayla soğutucu+depolama alabilirsin.
Çok teşekkür ederim yardımınız için.Ekran kartı bunu geri kabul ederlerse ne alabilirim? Birde sogutucu falan almama gerek varmı acaba?

Kasa olarak 100R, güç kaynağı olarak CM MWE 650W 80+ ve son olarak bellek Corsair Vengeance LPX al bu arada anakart İ7 işlemcilere 2933mhz desteği sağlıyor İ5 işlemcilere 2666mzh
Ben update falan yapmayacağım en az 5 yıl. O zaman direk 2666 ram almam daha mı mantıklı olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucu almana gerek yok. Onun yerine 1660s alabilirsin attığım kasa ve ramlarle.
Şimdi baktım 1660s fiyatlarına.Ne yazıkki alamam.Ben yaklaşık 1 aydır indirim yakaladıkça aldım.Klavye ve mausu bile.Bu şekilde devam edecektim ama bugun abdye karsı söylenenler sonrası gece yarısı dolar kuru açılmadan kalanları toplama derdine düştüm.Elimdeki ekran kartını geri alsalar bile 1660s için para iadesi olana kadar fiyatı uçar.S

Son düzenleme:
Ben update falan yapmayacağım en az 5 yıl. O zaman direk 2666 ram almam daha mı mantıklı olur?

Şimdi baktım 1660s fiyatlarına.Ne yazıkki alamam.Ben yaklaşık 1 aydır indirim yakaladıkça aldım.Klavye ve mausu bile.Bu şekilde devam edecektim ama bugun abdye karsı söylenenler sonrası gece yarısı dolar kuru açılmadan kalanları toplama derdine düştüm.Elimdeki ekran kartını geri alsalar bile 1660s için para iadesi olana kadar fiyatı uçar.S
Evet ilerde yüksetlme yapmayacaksan 2666mhz bellek alman daha mantıklı olur. ama 1650 yerine indirimlerde 1660Super alsaydın gaming gecesinde gerçekten iyi indirimler oluyo. Eğer bütçen varsa ya gaming gecesinde ya da mübarek cuma da güzel bir kart yakalayabilirsin. Stok sorunu kalkarsa 5600XT bile bulanilirsin 2K'ya

Bulursan 1650 sat derim

Corsair lpx ramler oc olmuyor hocam
Zaten gerek yok mak. 2666mhz destekliyor

Geri