- Bütçe
- 50000
Merhaba arkadaşlar yeni bir PC toplamayı düşünüyorum.fakat pek detaylı bilgim yok aslında sizlerin fikirleri ve bilgisiyle toplamaya çalışacağım.kafdaki işlemci ve ekran kartı
İşlemci:
İşlemci:
bütçeniz gayet iyi ekran kartınızı daha iyi bir şey yapabilirsiniz ve ne için kullanacaksınız ona göre daha iyi bie öneri yapılabilirMerhaba arkadaşlar yeni bir PC toplamayı düşünüyorum.fakat pek detaylı bilgim yok aslında sizlerin fikirleri ve bilgisiyle toplamaya çalışacağım.kafdaki işlemci ve ekran kartı
İşlemci:
AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci tray
Ekran kartı:
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Bu ikisinine uyumlu anakart ve diğer bileşenleri onerebilirmisiniz.
ne oynuyonOyun oynamak için kullanılacak.
oyun oynamak içinse ve 1080p oyun için mi yoksa 2k oyun için mi sistem topluyorsunOyun oynamak için kullanılacak.
Kendi sistemimden örnekler vererek yardımcı olabilir 6 ay önce topladım amd ryzen 7 7800x3d kullanıyorum anakartım msi b650 gaming plus wifi psu gigabayt 1000 wat gold sertifikalı işlemci soğutucum msi MSI MAG CoreLiquid E360 kasam zoko king white ssd 1tb gen4 m2 ssd ekran kartım sapphire rx 580 nitro+ 8gb special edition valorant da 750 ile 800 fps arası alıyorum gta5 en yüksek ayarlarda 150 ile 240 fps arası önümüzdeki ay da amd radeon rx 7800xt alıcağım sapphire nitor plus versiyonunu ekran kartında sapphire markadan şaşma şuan asus gigabayt gibi markalardan soğutma konusunda en iyi performansı veren marka sapphireYardımcı olacak kimse yokmu