PC toplama yardımcı olabilirmisiniz.

sadocan

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
50000
Merhaba arkadaşlar yeni bir PC toplamayı düşünüyorum.fakat pek detaylı bilgim yok aslında sizlerin fikirleri ve bilgisiyle toplamaya çalışacağım.kafdaki işlemci ve ekran kartı
İşlemci:

AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci tray​

Ekran kartı:

Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı​

Bu ikisinine uyumlu anakart ve diğer bileşenleri onerebilirmisiniz.

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC toplamayı düşünüyorum.fakat pek detaylı bilgim yok aslında sizlerin fikirleri ve bilgisiyle toplamaya çalışacağım.kafdaki işlemci ve ekran kartı
İşlemci:

AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci tray​

Ekran kartı:

Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı​

Bu ikisinine uyumlu anakart ve diğer bileşenleri onerebilirmisiniz.
bütçeniz gayet iyi ekran kartınızı daha iyi bir şey yapabilirsiniz ve ne için kullanacaksınız ona göre daha iyi bie öneri yapılabilir

Fortnite,LoL pubg vs oyunlar için gta6 hazırlık için aslinda sistem 2k düşünüyorum aslında sizin fikirlerinizde önemli

Kendin montaj yapabilir misin hazır sistem mi bakıyorsun?

Yardımcı olacak kimse yokmu
Kendi sistemimden örnekler vererek yardımcı olabilir 6 ay önce topladım amd ryzen 7 7800x3d kullanıyorum anakartım msi b650 gaming plus wifi psu gigabayt 1000 wat gold sertifikalı işlemci soğutucum msi MSI MAG CoreLiquid E360 kasam zoko king white ssd 1tb gen4 m2 ssd ekran kartım sapphire rx 580 nitro+ 8gb special edition valorant da 750 ile 800 fps arası alıyorum gta5 en yüksek ayarlarda 150 ile 240 fps arası önümüzdeki ay da amd radeon rx 7800xt alıcağım sapphire nitor plus versiyonunu ekran kartında sapphire markadan şaşma şuan asus gigabayt gibi markalardan soğutma konusunda en iyi performansı veren marka sapphire
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklına takılan bi yer olursa yardımcı olurum montaj driver gibi takıldığın yerlerde memnuniyetle yardımcı olurum

Ayrıca bütçe 50k demişsiniz ekran kartı işlemci alınınca diğer bileşenler için para kalmıyor zaten. Bütçe toplam 50k mı sadece işlemci ekran kartı için 50k mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,220
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri