fiyatına göre uygun bi sistem 2600 işlemci iyi gider çoğu oyunda üzmez soğutucunu stoktan kaçın ginede
ekran kartı olarak f/p 2 ekran kartından birini al 1650super ya da 5500xt 4g ikiside benzer performan en fazla 5fps oynar o da destekten
anakart ben hiiç oc yapmam dersen hemde fiyattan kısma amaçlı a320 ( a520 çıkacak bekleyebilirsin onu ucuz olur ginede)
ssd onu araştır kronik sorunlulardan alma
kasa olarak geniş ve hava alan bi kasa tercih et
ram fiyattan kısmak için 8gb ram onadan kaçmam dersen 16 bak 280 den başlıyor 3000mhz'likler
al sana uygun sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
lan boşunamı yazdım
üzüldüm
bekle sakın bi pc toplama rtx 30 serisi gelicek belki onla toplanmış indirimi güzel bi hazır sistem çıkar şuan o fiyatla daha iyisini bekle
unutma i9 10900k rtx 2070 alacağına rtx 3070 ryzen 5 3600 lü sistemi tercih et ekran kartı pahalı olur her zaman bi ekran kartı fiyatına anakart işlemci ram alınır bunu unutma kötü çalışsa bile yüksek ekran kartı al ama çok düşüğe binme işlemcide genede
fiyatına göre uygun bi sistem 2600 işlemci iyi gider çoğu oyunda üzmez soğutucunu stoktan kaçın ginede
ekran kartı olarak f/p 2 ekran kartından birini al 1650super ya da 5500xt 4g ikiside benzer performan en fazla 5fps oynar o da destekten
anakart ben hiiç oc yapmam dersen hemde fiyattan kısma amaçlı a320 ( a520 çıkacak bekleyebilirsin onu ucuz olur ginede)
ssd onu araştır kronik sorunlulardan alma
kasa olarak geniş ve hava alan bi kasa tercih et
ram fiyattan kısmak için 8gb ram onadan kaçmam dersen 16 bak 280 den başlıyor 3000mhz'likler
al sana uygun sistem
lan boşunamı yazdım
üzüldüm
bekle sakın bi PC toplama rtx 30 serisi gelicek belki onla toplanmış indirimi güzel bi hazır sistem çıkar şuan o fiyatla daha iyisini bekle
Arkadaşlar forumda bazen karşılaşıyorum 7500-8000 ₺ fiyata 2060s li sistemler paylaşılıyor. Biraz pahalı gibi geliyordu. Fiyat araştırması yaparken böyle bir sistem kurdum 8400 ₺ ye. R5 3600 B450 s2h Rtx 2070super GSKILL Ripjaws 16 GB ram Corsair Carbide Spec-Delta RGB XPG 256 GB SX8200 pro...