Pc toplamak istiyorum 50-60k butcem var

asminozel

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaslarr merhaba, oyun icin bi pc toplamak istiyorum 50-60k butcem var ama kasa pc hakkında hic bilgim yok. ve beyaz bi pc istiyorum. onerilerinizi yazabilir misinizz??

önerelim hocam hemen 🙂

Bütçenizi bir 10k kadar aşıyor hocam ☹️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B
tesekkur ederımm bunlarr kac fps alır ve monitor, kasa oneriniz var mi acaba
kasa dahil olmak üzere beyaz bir sistem dizdim ama bütçenizi aşıyor hocam sorun olur mu

B

kasa dahil olmak üzere beyaz bir sistem dizdim ama bütçenizi aşıyor hocam sorun olur mu
60dan yukari cikabilecegimi sanmiyorum farkli bi oneriniz var midir acaba, tesekkurler

B

Kardeşim adam 60k demiş aşıyorsa önerme aşmayan birşeyler öner
Birde galax öneriyorsun neyle sogutucak adam o plastigi
arkadaslarr merhaba, oyun icin bi pc toplamak istiyorum 50-60k butcem var ama kasa pc hakkında hic bilgim yok. ve beyaz bi pc istiyorum. onerilerinizi yazabilir misinizz??
Anakartı b650m ye yükseltiyorsun 60k oluyor 620m de iyi ama yükseltsen daha iyi olur https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55275

Anakartı b650m ye yükseltiyorsun 60k oluyor 620m de iyi ama yükseltsen daha iyi olur https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55275
keşke gözünde görse diyorum

Galaxa plastik diyor tamam kanka Asus rog kullanıyorsun 5090 devam et böyle 🤣

hocam beyaz pc olunca tuzlu oluyor biraz fiyatlar normal olarak 60a gidipte 5060ti da olmaz 5070 olunca ve kaliteli parçalarla olunca otomatikmen aşıyor bütçeyi bütçeyi

keşke gözünde görse diyorum

Galaxa plastik diyor tamam kanka Asus rog kullanıyorsun 5090 devam et böyle 🤣

hocam beyaz pc olunca tuzlu oluyor biraz fiyatlar normal olarak 60a gidipte 5060ti da olmaz 5070 olunca ve kaliteli parçalarla olunca otomatikmen aşıyor bütçeyi bütçeyi
Kardeşim adama neden galax plastigini öneriyorsun o kart 1080p de bile cayır cayır 80 82dereceyi görüyor birde kardeşim 60k ya kule tipi fan utanmasan stok fanlı önerirsin benim atıgım 360mm sıvı sogutucu

B

Kardeşim sen gerektigince bir şey önerme 5070 e 1350w tamam kardeşim 5090 a 1000w yetiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun😂

Son düzenleme:
Kardeşim adama neden galax plastigini öneriyorsun o kart 1080p de bile cayır cayır 80 82dereceyi görüyor birde kardeşim 60k ya kule tipi fan utanmasan stok fanlı önerirsin benim atıgım 360mm sıvı sogutucu

Kardeşim sen gerektigince bir şey önerme 5070 e 1350w tamam kardeşim 5090 a 1000w yetiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun😂
çok akıllısın ya devam et böyle 🤣

Komiksin yegenim varya sen çok yaşa 5070 e 1350w öneren bu ülkenin lideri bile olmayı hak ediyor ne bu ülkenin dünya lideri olursun sen bu zehir kafa ile😂
Aynı paraya 750w C psu önermek yerine b+ psu önerdim diye aynen 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,192
Üyeler
174,068
Son üye
GhosssstyyyTR
Geri