bu bilgisayar şuan 3900tl bütçem 2000 tl diyo adam anlamıyon mu
bu bilgisayar şuan 3900tl bütçem 2000 tl diyo adam anlamıyon mu
Sistemdeki özellikleri kısarsan bütçene uygun olucaktır.bu bilgisayar şuan 3900tl bütçem 2000 tl diyo adam anlamıyon mu
bi kısıp atsana ne kadar olcakSistemdeki özellikleri kısarsan bütçene uygun olucaktır.
AMD Sistem toplamak daha mantıklı.amd sistem toplamak mı
intel sistem toplamak mı daha mantıklıdır
birde ben ağır oyunlar oynayan biri değilim bir csgo almıştım sistemim sağolsun çok esli olduğu için oynatmadı o yüzden yani ddr3 te olsa beni böyle yüksek fpslerde iyi oynatsın yeter önceden oynadığım oyunla Ets2 ve zula idi artık onları bile kaldırmıyor geçen 2 kere 2 ay önce okuldan geldiğimde 4 defa kendi kendine kapandı acayip yavaşladı attığınız videoları bile rahat bir şekilde izleyemiyorum her saniye kasıyor
v2.5 ve v3Ucuz bir sistem toplamak istiyorum hazırda kasam ve ddr3 ramim var
yavaş yavaş para biriktirerek eklemeler yapacağım önerileriniz bekliyorum
i5 4590 gibi bir işlemci olsun anakart,ram,ekran kartı,1adet kasa fanı ve psu önerilerini bekliyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem apu sistem kurmuşsun hemde tek slot ram kullanmışsın.https://www.itopya.com/drax-apu30-amd-athlon-3000g-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/
2000 tl bilgisayar monitör dahil deyil.
bu sistemi alacağıma kendi yazdığım sistemi alırım daha iyi özellikleri var ahtlon apu almama o kadar ***** yerine koymayın bizi 2 sene sonra yeni sisteme ihtiyacım olacakhttps://www.itopya.com/drax-apu30-amd-athlon-3000g-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/
2000 tl bilgisayar monitör dahil deyil.
Sen istediğini alabilirsin.bu sistemi alacağıma kendi yazdığım sistemi alırım daha iyi özellikleri var ahtlon apu almama o kadar ***** yerine koymayın bizi 2 sene sonra yeni sisteme ihtiyacım olacak
RX 570 gibi bir ekran kartıyla darboğaz yapar mıH81anakart+i5 4570/4590 tercih edilebilirsin.(600-700TL)
Ekran kartı olarak 750Tİ tarzı bir şey alabilirsin.(350TL)
Minimum 500W 80+Psu tercih etmelisin(250-300TL)
240GB bir SSD tatmin eder.(250-300TL)
Elindeki 4GB ramı elden çıkarıp 8+8 Ram alabilirsin.(350-400TL)
Toplam 1800-1900TL ile Apu sistem fiyatına bu sistem tercih edilebilir.Bütceyi biraz daha sıkarsan 750Tİ türevi yerine rx570 ikinci el tercih edebilirsin.
Benim de halihazırda güzel fiyatlara denk getirip topladığım sistem aşağı yukarı.