Erda Yıldırım
80+ Gold
Ve sadece 1 kere toplicam geliştirme yapmıcam
Ve sadece 1 kere toplicam geliştirme yapmıcam
Bilmiyorum bende onu keşfettim hatta detaylı araştırma bile yaptım 1-2 kişi alma dedi neden bilmiyorumNeden almayın dediler? Bal gibi de alınır bu dönemde.
Çok fazla arkadaş bana öneride bulundu ama ben başka bi konuda ona değinerek başka arkadaşlarında yararlanmasını sağlamak istedim.
Acaba bana en uygun en fazla fps veren güçlü bi pc önerebilir misiniz?.
o paraya 1660 olmazmı bana biraz pahalı geldiElraenn Parva - inventus
Özelleştirmeler,
İşlemci: Ryzen 3 3100,
Ekran kartı: ASUS GTX 1650 SUPER Phoenix,
SSD: Kingston A2000 500GB.
Ben sistemimi o siteden aldım hiç bir sorun olmadı, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Bilmiyorum bende onu keşfettim hatta detaylı araştırma bile yaptım 1-2 kişi alma dedi neden bilmiyorum
attığım sisteme bakarmısın 5449 tlBilmiyorum bende onu keşfettim hatta detaylı araştırma bile yaptım 1-2 kişi alma dedi neden bilmiyorum
Neden almayın dediler? Bal gibi de alınır bu dönemde.
Baktım iyi ama daha iyisi belki olur diye uğraşıyorum yoksa miss gibiattığım sisteme bakarmısın 5449 TL
Bu şekilde yapınAlıntıyı görüntüle
Evet oluyor ve 1300 tllik bi monitörlede tam 7000 ylye efsane bi pc oluyo tahmin ederim ya da şunu değiştirsen daha iyi olur dediğin bişey var mıdır acaba
Tamam iyi ama bazı şeyler eksik yoksa misshttps://www.qp.com.tr/qp-nitro-r5-2600-8gb-rx590-8gb-240gb-ssd-oyun-bilgisayari
ryzen 5 3600 seçin
ssd seçili yok diyin
480 gb patriot ssd alın
ne gibi bir eksiklik meselaTamam iyi ama bazı şeyler eksik yoksa miss
Bu şekilde yapın
İşlemci 3100
Ekran kartı GTX 1650 SUPER PHOENİX
SSD KINGSTON A2000 500GB
RAM 8GB yapın.Alıntıyı görüntüle
Şimdi ise fifat 1 tık arttı bütçeyi 450-500 TL aştı ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM BU YA
Bence stok bekleÇok fazla arkadaş bana öneride bulundu ama ben başka bi konuda ona değinerek başka arkadaşlarında yararlanmasını sağlamak istedim.
Acaba bana en uygun en fazla fps veren güçlü bi pc önerebilir misiniz?.