ben direk almayı düşünüyorum ya yazdığım parçaları uyumsuzluk varmı psu filan kasaya uyarmıAyriyeten r5 5600g alırsan ilerde para birdaha biriktirip 3050 vb. Alabilirsin
Uyarmı bilmiyorum ama bence benim dediğimi yapın r5 5600g alın ilerde 3050 vbde takabilirsin.ben direk almayı düşünüyorum ya yazdığım parçaları uyumsuzluk varmı psu filan kasaya uyarmı
ilk başta onu düşünüyordum ama biraz pahalı olduğu için seçmedim bu pc yi alıcam ama bir uyumsuzluk çıkmasından korkuyorum o yüzden buraya yazdımUyarmı bilmiyorum ama bence benim dediğimi yapın r5 5600g alın ilerde 3050 vbde takabilirsin.
kasa çok eski soğutma açısından filan çok kötü o yuzden yenisini alıyorumhocam kasaniz atx kart destekliyorsa matx kart da destekler. eski kasanizi kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaslarin dedigi gibi 5600g almaniz daha guncen bi işlemci olduğundan daha iyi olacaktir.
monitor alacak misiniz yoksa zaten var mı? ona gore anakart bakacağım
tamamdir. monitör yeni mi alacaksinizkasa çok eski soğutma açısından filan çok kötü o yuzden yenisini alıyorum
monitör üm var şu anlık almicamtamamdir. monitör yeni mi alacaksiniz
sıfır takıntın yüzünden ilerde pişman olursun ya apu al ya da ikinci el0 parça almayı düşünüyorum 2. el e fazla güvenmiyorum
bunu alıp yıllarca kullanmayı düşünüyorum ağır oyunlar oynamıyorum zaten cs go filan içinsıfır takıntın yüzünden ilerde pişman olursun ya apu al ya da ikinci el
monitorunuzun marka modelini soyleyebilir misinizmonitör üm var şu anlık almicam
85hz vga girişlimonitorunuzun marka modelini soyleyebilir misiniz
en azindan giris yontemini yani
vga/dvi/hdmi/displayport
tamamdır.85hz vga girişli