PC toplanacak ADAM gibi site

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Bütçe
5000
Arkadaşlar param hazır Lakin güvenebileceğim bir site bulamadım hangi sitenin müşteri hizmetlerini arasam veya yorumlarına baksam saçmalıktan ibaret. Var mı aranızda yakın zamanda PC toplayan ve güvenilir olduğunu düşünen bir site. Lütfen Sadece alanlar ve bilgisi olanlar yardım etsin. Bir haftadır uğraşıyorum bulamadım.

Arkadaşlar param hazır Lakin güvenebileceğim bir site bulamadım hangi sitenin müşteri hizmetlerini arasam veya yorumlarına baksam saçmalıktan ibaret. Var mı aranızda yakın zamanda PC toplayan ve güvenilir olduğunu düşünen bir site. Lütfen Sadece alanlar ve bilgisi olanlar yardım etsin. Bir haftadır uğraşıyorum bulamadım.
GameGaraj.

Gamegaraj sitesinden alırsanız hem parasının hakkını veren bir sistem alırsınız hem de çok hızlı kargo yolluyorlar

kardeşim eğer ürünleri 2 kat pahalıya alırım ve kargonun 1 ay sonra gelmesi önemli değil diyorsan itopya
eğer biraz daha pahal olsun ama iyi bi yerden olsun diyorsan incehesap ama orada çeşit az
ama en mantıklısı kendin akakçeden toplayıp evde birleştirmen

GameGaraj hızlı ve güzel ürünler sunuyor. İtopya'nın müşteri hizmetleri ve kargo süreci sıkıntılı. İncehesap'ın hazır sistemlerindeki kasalar kötü. Tavsiyem GameGaraj'dır.

Gamegaraj fiyatları daha uygun

ben uğraşamam toplamakla dersen gamegaraj
ama uğraşırsan kendin teker teker incehesap cuma indirimlerinden almanı öneririm

kardeşim eğer ürünleri 2 kat pahalıya alırım ve kargonun 1 ay sonra gelmesi önemli değil diyorsan itopya
eğer biraz daha pahal olsun ama iyi bi yerden olsun diyorsan incehesap ama orada çeşit az
ama en mantıklısı kendin akakçeden toplayıp evde birleştirmen
Akakçedeki satıcılar güvenlimidir bilmiyorum.Mesela sistem.com diye bor site var ilk defa duydum.Geri kalan sitelerdeki fiyatlarda neredeyse itopyayla aynı.

Akakçedeki satıcılar güvenlimidir bilmiyorum.Mesela sistem.com diye bor site var ilk defa duydum.Geri kalan sitelerdeki fiyatlarda neredeyse itopyayla aynı.
sistem.com dan ryzen 5 3500x ve ram aldım gayet hızlı elime ulaştı bi sıkıntı yoktu artık o internetten bişey satın alınca hıyar çıkma hikayeleri geride kaldı bişey olmaz toplayın tablet reyizmiyiz biz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa s2h olması şartmı ne saçma bir cevap
adam haklı cevabı hiç saçma değil

sistem.com dan ryzen 5 3500x ve ram aldım gayet hızlı elime ulaştı bi sıkıntı yoktu artık o internetten bişey satın alınca hıyar çıkma hikayeleri geride kaldı bişey olmaz toplayın tablet reyizmiyiz biz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam haklı cevabı hiç saçma değil
dostum illa s2h olması şartmı millet biostarı kötülüyor fakat b450m-k serisine on basacak bir anakart

dostum illa s2h olması şartmı millet biostarı kötülüyor fakat b450m-k serisine on basacak bir anakart
kardeşim iyimisin bi uyu gel istersen tam anlamadım şimdi sen biostar asus anakarta on basarmı dedin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,796
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri