GamegarajArkadaşlar param hazır Lakin güvenebileceğim bir site bulamadım hangi sitenin müşteri hizmetlerini arasam veya yorumlarına baksam saçmalıktan ibaret. Var mı aranızda yakın zamanda PC toplayan ve güvenilir olduğunu düşünen bir site. Lütfen Sadece alanlar ve bilgisi olanlar yardım etsin. Bir haftadır uğraşıyorum bulamadım.
Evet, tam olarak öyle dedi. Marka fanboyluğunu bırakırsan sevinirim.kardeşim iyimisin bi uyu gel istersen tam anlamadım şimdi sen biostar asus anakarta on basarmı dedin
kardeşim iyimisin bi uyu gel istersen tam anlamadım şimdi sen biostar asus anakarta on basarmı dedin
marka fanboyluğu değil bir kere biostar ennn kötü bioslu anakart markası ve bir kere b450m k gayet iyi bir anakartEvet, tam olarak öyle dedi. Marka fanboyluğunu bırakırsan sevinirim.
m-k iyibir anakartmı dostum lütfon boş yapmamarka fanboyluğu değil bir kere biostar ennn kötü bioslu anakart markası ve bir kere b450m k gayet iyi bir anakart
çok bilgili olduğumu söylemedim ama cahilde değilimevet öğle dedim cahil olduğun belli oluyor bu konuda
m-k iyi diyorsunçok bilgili olduğumu söylemedim ama cahilde değilim
Bir anakartın iyi veya kötü olmasını BIOS menüsü belirlemez, saçmalıyorsun.marka fanboyluğu değil bir kere biostar ennn kötü bioslu anakart markası ve bir kere b450m k gayet iyi bir anakart
belirmeyebilir ama önemli bir etkenBir anakartın iyi veya kötü olmasını BIOS menüsü belirlemez, saçmalıyorsun.