Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Yenilenmiş ekran kartlı mı olsun ? Piyasada yenilenmiş ekran kartı satan yok. PTA dan başka.17 bin TL'ye bu sistemin benzerini bulup atarmısın
Yenilenmiş ekran kartlı mı olsun ? Piyasada yenilenmiş ekran kartı satan yok. PTA dan başka.17 bin TL'ye bu sistemin benzerini bulup atarmısın
Discordda sistemi alan biri kanka ordan biliyorum fake değilbana inandırıcı gelmedi açıkçası
Müsaitseniz Atma Şansınız Var mı Acaba?Siz her şeyi akakçede var mı sanıyorsunuz ?
Müsaitseniz Atma Şansınız Var mı Acaba?
Ama Sıcaklıklar 0 Olan Ekran Kartlarından Daha İyiYenilenmiş ekran kartlı mı olsun ? Piyasada yenilenmiş ekran kartı satan yok. PTA dan başka.
Sıcaklık düşürmek kolay. Düşürdü diye sıfır mı oluyor kart ?Ama Sıcaklıklar 0 Olan Ekran Kartlarından Daha İyi
5250 liraya 2. el kart satmış olabilirsin. Teşhir ile aynı olmadıgını düşünüyorum. Kar/zarar işini bildiğim için neler oldugunu da biliyorum.5250 TL ye kendim sattım. RTX 3060 ti. Yenileyip koyarım sisteme 13k ya bile toplarım o sistemi. Hatta daha ucuza.
Bak buda naysla alırsan 1000 TL 240mmMüsaitseniz Atma Şansınız Var mı Acaba?
50 tane teşhir ürün olan firmamı var. Çoğu firmayı gezdim. Maks kurulu sistem sayısı 10 15. Hadi bunları söküp taktılar diyelim. Hepsimi RTX 3080 bunların.5250 liraya 2. el kart satmış olabilirsin. Teşhir ile aynı olmadıgını düşünüyorum
Anladım da, yine de sözde refurbished olarak satılan kartlara inanmıyorum, fazla ısındı diye kimse sivi soğutma göndermek falan bana göz boyamaya benziyor. Ekran kartlarını 2. En bakım yapılmış koyuyoruz deselr okey ama bu çok komik bir olay ya. Refurbished kart yazmışlar siteye abdullah abi açıklama yaptı öyle bisey yok diye silmişler galibaDiscordda sistemi alan biri kanka ordan biliyorum fake değil
Dostum 17K'ya ikinci el ekran kartı 3060 ti sistem mi alınır siz kafayı mı yediniz?1 hafta önce pc toplayan kanalından https://www.pctoplayanadam.com/product-page/pta-boey-r5-5600-rtx-3060ti bu sistemi aldım başlangıçta ekran kartı teşhirli diye şüphede kalmıştım sistem elime ulaştığında ekran kartının sıfırından %10 daha fazla performans aldığnı fark ettim üstüne dyling lıghta işlemcim biraz ısındı diye ücretsiz bir şekilde sıvı soğutma gönderdiler ne zaman bir soru sorsam anında cevaplıyorlar gece saat 3 te bilen cevap yazdıkları var sistemi üstüne zotac ekran kartı modeli sevmediğim için bana asus dual gönderdiler bide hiç bir site gidipte 2 sene içerisinde bir parça bozulsa bile yeni sistem göndermez. Antepten gönderdiklerinden dolayı 1 tepsi baklava bekliyodum bu fiyata bu sistemler varken alın