Neler Yeni

Pc Toplayan Adam Sistem Değerlendirmesi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
5250 TL ye kendim sattım. RTX 3060 ti. Yenileyip koyarım sisteme 13k ya bile toplarım o sistemi. Hatta daha ucuza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müsaitseniz Atma Şansınız Var mı Acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
@Abdullah Hacıgül
Bu konu hakkında dün konuşmuştu ama yine rahatsız olmazsa bi bakar bu konuya da.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sıvı soğutma parçaları güzel yıkayınca gelemeyen pişmanlık hissi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
5250 TL ye kendim sattım. RTX 3060 ti. Yenileyip koyarım sisteme 13k ya bile toplarım o sistemi. Hatta daha ucuza.
5250 liraya 2. el kart satmış olabilirsin. Teşhir ile aynı olmadıgını düşünüyorum. Kar/zarar işini bildiğim için neler oldugunu da biliyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Müsaitseniz Atma Şansınız Var mı Acaba?
Bak buda naysla alırsan 1000 TL 240mm
Mesaj otomatik birleştirildi:

5250 liraya 2. el kart satmış olabilirsin. Teşhir ile aynı olmadıgını düşünüyorum
50 tane teşhir ürün olan firmamı var. Çoğu firmayı gezdim. Maks kurulu sistem sayısı 10 15. Hadi bunları söküp taktılar diyelim. Hepsimi RTX 3080 bunların.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Discordda sistemi alan biri kanka ordan biliyorum fake değil
Anladım da, yine de sözde refurbished olarak satılan kartlara inanmıyorum, fazla ısındı diye kimse sivi soğutma göndermek falan bana göz boyamaya benziyor. Ekran kartlarını 2. En bakım yapılmış koyuyoruz deselr okey ama bu çok komik bir olay ya. Refurbished kart yazmışlar siteye abdullah abi açıklama yaptı öyle bisey yok diye silmişler galiba

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
1 hafta önce pc toplayan kanalından https://www.pctoplayanadam.com/product-page/pta-boey-r5-5600-rtx-3060ti bu sistemi aldım başlangıçta ekran kartı teşhirli diye şüphede kalmıştım sistem elime ulaştığında ekran kartının sıfırından %10 daha fazla performans aldığnı fark ettim üstüne dyling lıghta işlemcim biraz ısındı diye ücretsiz bir şekilde sıvı soğutma gönderdiler ne zaman bir soru sorsam anında cevaplıyorlar gece saat 3 te bilen cevap yazdıkları var sistemi üstüne zotac ekran kartı modeli sevmediğim için bana asus dual gönderdiler bide hiç bir site gidipte 2 sene içerisinde bir parça bozulsa bile yeni sistem göndermez. Antepten gönderdiklerinden dolayı 1 tepsi baklava bekliyodum bu fiyata bu sistemler varken alın
Dostum 17K'ya ikinci el ekran kartı 3060 ti sistem mi alınır siz kafayı mı yediniz?

Top Bottom