Neler Yeni

Pc toplayan adam'ın gamegaraj pta sistemi alınır mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Bir tık değmez gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Vehbi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pahalı bence alınmaz
bunu almanı öneririm
Neden değmez söyleyebilir misiniz.para sıkıntı değil videosu olduğu için almak istiyorum ve de amd ekran kartı sevmiyorum.eğer pahalı olduğu içinse np ama eğer oyunlarda iyi bir performans göstermeyecekse almayacağım lakin videosunda performans ve sıcaklık iyi görünüyordu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Neden değmez söyleyebilir misiniz.para sıkıntı değil videosu olduğu için almak istiyorum ve de amd ekran kartı sevmiyorum.eğer pahalı olduğu içinse np ama eğer oyunlarda iyi bir performans göstermeyecekse almayacağım lakin videosunda performans ve sıcaklık iyi görünüyordu
kasa mesh olduğu için mesh delta rgb de yarı mesh elbette biraz daha sıcaklık yüksek olucak ama para arttığı için td500 yapabilirsin kasayı soğutmada iyidir ekran kartının soğutmasıda gayet başarılı ve kaliteli bi marka
açıkçası bu sistem daa iyi performans veriyor ve daha ucuz bunu almanı öneirirm

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
6700 XT 3600 tokatlar 🤷‍♂️

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Vehbi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa mesh olduğu için mesh delta rgb de yarı mesh elbette biraz daha sıcaklık yüksek olucak ama para arttığı için td500 yapabilirsin kasayı soğutmada iyidir ekran kartının soğutmasıda gayet başarılı ve kaliteli bi marka
Nvidia sistem önerebilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-43614 peki bu sistem nasıl hocam

Top Bottom