Neler Yeni

Pc topluyorum bu parçalar nasıl?

melihdpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melih
Merhaba şu an bilgisayar topluyorum sistemi yazacağım ona göre bir Power Supply önerisi yapabilir misiniz? Uyumsuz olduğunu düşündüğünüz bir şey var ise onun içinde yardımcı olabilirsiniz veya fiyat düşürebilirsek iyi olur fazla gelen bir şey varsa onu da yazabilirsiniz bir de bazı parçalardan emin değilim çok araştırmadan yazdım onlar hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. Kasa, soğutucu - monitör bunlardan çok emin değil gibiyim çok araştırmadım.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Merhaba şu an bilgisayar topluyorum sistemi yazacağım ona göre bir Power Supply önerisi yapabilir misiniz? Uyumsuz olduğunu düşündüğünüz bir şey var ise onun içinde yardımcı olabilirsiniz veya fiyat düşürebilirsek iyi olur fazla gelen bir şey varsa onu da yazabilirsiniz bir de bazı parçalardan emin değilim çok araştırmadan yazdım onlar hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. Kasa, soğutucu - monitör bunlardan çok emin değil gibiyim çok araştırmadım.

Tek tek topluyorsunuz sanırım, sistem çok pahalıya gelmiş, 3060TI ekran kartlı bir sisteme bu kadar para bayılmaz bence

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör

Hazır sistemlere yönelin hocam bütçe ne kadar öneri yapalım

melihdpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam monitör de içinde olarak 25 26 civarı kafidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek tek topluyorsunuz sanırım, sistem çok pahalıya gelmiş, 3060TI ekran kartlı bir sisteme bu kadar para bayılmaz bence
arkadaşla bakıyoruz araştırıyoruz çok fazla da anlamıyoruz o yüzden sıkıntı yaşıyoruz varsa öneriniz dikkate alalım hocam neler değişmeli veya 3060 ti için daha uygun iyi şeyler nelerdir

Top Bottom