Neler Yeni

Asus Rog Strix + Lian Li ekosistemli pc topluyorum iyi mi parçalar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

medusa1

80+

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Musa Topçu

medusa1

80+
Aslında bunları düşünüyordum hocam ilk başta fakat Be -quiet psularda kronik sorun olduğunu öğrendim. Amazon yorumları komple şikayet kaynıyor. Sanırım rajintek daha doğru tercih gibi. Fiyatı baya iyi çünkü. İncelemelerine bakıp karar vereceğim

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Genel kullanıcı için Platinyum yeterli ne gerek var titanyuma 7/24 çalışan sistemler içindir o hem çift ekran kartı almayacakdanız da o kadar yüksek wattlara çıkmanıza gerek yok onun yerine işlemciyi yükseltin 9000 serisinde x3d işlemcilerin sıkıntıları da giderilmiş olmalı yani 9950 modeli 9800 modelinden oyun anlamında da daha fazla performans verebilmeli

medusa1

80+
Genel kullanıcı için Platinyum yeterli ne gerek var titanyuma 7/24 çalışan sistemler içindir o hem çift ekran kartı almayacakdanız da o kadar yüksek wattlara çıkmanıza gerek yok onun yerine işlemciyi yükseltin 9000 serisinde x3d işlemcilerin sıkıntıları da giderilmiş olmalı yani 9950 modeli 9800 modelinden oyun anlamında da daha fazla performans verebilmeli
Hocam zaten sertifika konusu bir güç kaynağının kalitesini belirlemiyormuş ben de yeni öğrendim. Yani gold sertifikalı bir psu plat sertifikalı bir psudan iyi olabiliyormuş. O yüzden sertifikaya takılmıyorum. Bana yeter ki sorun yaşatmasın , içinde her türlü akım koruması falan olsun yeterli. İşlemci konusuna da gelirsek , 9950x3d ocak ayında çıkarsa eğer onu da ekran kartıyla beraber alabilirim. 9800x3d düşünüyordum , sizin bu yorumunuz biraz düşündürdü beni.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hocam zaten sertifika konusu bir güç kaynağının kalitesini belirlemiyormuş ben de yeni öğrendim. Yani gold sertifikalı bir psu plat sertifikalı bir psudan iyi olabiliyormuş. O yüzden sertifikaya takılmıyorum. Bana yeter ki sorun yaşatmasın , içinde her türlü akım koruması falan olsun yeterli. İşlemci konusuna da gelirsek , 9950x3d ocak ayında çıkarsa eğer onu da ekran kartıyla beraber alabilirim. 9800x3d düşünüyordum , sizin bu yorumunuz biraz düşündürdü beni.
Psu konusunda dediğiniz gibi aslında gold bile yeterli Platinyum bile sıradan kullanıcı için değil bence ama o parçaları iyice korusun para sıkıntım yok kafasındaysanız alın ancak 80plus sertifikası haricinde bende pek anlamam psudan onlara özel videolara müsaitseniz şimdi bakın yada daha sonra ekleye koyup sabah inceleyin içerdiği bileşenleri nasıl ayırt ederiz pek fikrim yok çünkü öğrendikten sonra da önemsediğini şeylere göre eldekileri seçenekleri filtrelersiniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom