Neler Yeni

PC ustalari ayni ramden aldim taktim 3200e cekemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
Arkadaslar ram aldim 16 yaptim yani 2x8 biosdan 3200 mhzye cekiyorum pc acilio ekran gidiyo dedault yapiyorum 2133 de calisio iki ramde ozaman pc aciliyo nasil 3200 de calisicak gskill ripjaws 3200 mhz anakartimda desteklio 4133 e kadar b450m a promax pc ustalari yardim ederse sevinirim

Microsoft

80+ Bronze
Aga galiba buldum neden siyah ekran verdigini islemcininde rami desteklmesi gerekiyomus islemci apu ryzen 3 3200 g 3200 mhz rami desteklemiyor galiba ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

???
Destekliyor bildiğim kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
bios güncel mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bişey yok reis kendi kafana göre kural uydurma dediğimi yapsana
3200 e aliyorum kral pc acilinca karariyo gelmiyo bida 2133 de acilio pc bios guncel degil diolar

öyle bişey yok reis kendi kafana göre kural uydurma dediğimi yapsana
Kimi islemciden diyo apu oldugundan suan isdeyim eve gidince yapsam olurmu sana msj atsam tel verebilirmsin

Veya insta

Degil galiba 2020 yaziodu biosa girince
bios güncel mi?

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
3200 e aliyorum kral pc acilinca karariyo gelmiyo bida 2133 de acilio pc bios guncel degil diolar

Kimi islemciden diyo apu oldugundan suan isdeyim eve gidince yapsam olurmu sana msj atsam tel verebilirmsin

Veya insta

Kardeşim 1600 af işlemcim var b450 sh2 anakart işlemci ile ram desteğinin bir alakası yok o tamamen anakartın ile alakalı bir durum bios güncelle sorunun çözülür bios yüklerken elektriğin gitmeyeceğimden emin ol kasayı kapatma aksi taktirde anakartını yakarsın bilmiyor isen bilen birinden teknik destek al .

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Veya insta

reis şu ss'i atsan cevabı vericem ama atmıyorsun ben ss'i atmadan olan şeyi söyleyeyim ramlerin aynı olsa bile içerisinde yer alan çipler farklıysa ve bu çiplerden birinin performansı iyi birinin performansı kötüyse 3200 MHz'de ikisinin sunmuş olduğu CL ve diğer alt gecikme değerleri birbirini tutmuyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
reis şu ss'i atsan cevabı vericem ama atmıyorsun ben ss'i atmadan olan şeyi söyleyeyim ramlerin aynı olsa bile içerisinde yer alan çipler farklıysa ve bu çiplerden birinin performansı iyi birinin performansı kötüyse 3200 MHz'de ikisinin sunmuş olduğu CL ve diğer alt gecikme değerleri birbirini tutmuyordur
Suan isteyim gece atsam olurmu gelince aga ikiside cl16 olmasi lzm ayni marka ayni model

Sagolun krallar biosu flasla guncellicem demi

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Aga galiba buldum neden siyah ekran verdigini islemcininde rami desteklmesi gerekiyomus islemci apu ryzen 3 3200 g 3200 mhz rami desteklemiyor galiba ???

???
işlemci max 3200 destekliyor hocam yoksa sistem açılmaz kasa açılıp açılıp kapanı biosta sistemin önerisi ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,489
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom