Pc uyku moduna girip hemen uyanıyor

Reaksiyon skoru
87
bilgisayarım bu son haftalarda uyku moduna artık girmiyor mesela uyku moduna aldım ya ekran kapanıyor kasa hala çalışıyor 2 dk sonra ekran ger. açılıyor. sesi kapamış. böyle saçma durumdayım. biosu güncelledim, sürücülerim güncel, windows güncel anlamadım gitti, pls yardım edin.

ben dede ben uyku moduna almak istedigimde almıyor kendi kendine uyku moduna geciyor..

powercfg -lastwake şu komutu cmd yi yönetici olarak çalıştırıp yazar mısın neden uykudan uyandığını öğrenelim
bilgisayarım bu son haftalarda uyku moduna artık girmiyor mesela uyku moduna aldım ya ekran kapanıyor kasa hala çalışıyor 2 dk sonra ekran ger. açılıyor. sesi kapamış. böyle saçma durumdayım. biosu güncelledim, sürücülerim güncel, windows güncel anlamadım gitti, pls yardım edin.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-03 183555.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-03 183555.webp
    18.1 KB · Hit: 19
bilgisayarın cs2 ve spotify ın çalıştığını düşünüyor ve ses çaldığını zannedip uykuya dalamıyor.

powercfg /requestsoverride DRIVER "Realtek High Definition Audio" SYSTEM
powercfg /requestsoverride DRIVER "7.1 Surround Sound" SYSTEM
powercfg /requestsoverride PROCESS "Spotify.exe" EXECUTION
powercfg /requestsoverride PROCESS "cs2.exe" DISPLAY

bu komutlarla bunları bypass edip bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar uyku moduna çek

bilgisayarın cs2 ve spotify ın çalıştığını düşünüyor ve ses çaldığını zannedip uykuya dalamıyor.

powercfg /requestsoverride DRIVER "Realtek High Definition Audio" SYSTEM
powercfg /requestsoverride DRIVER "7.1 Surround Sound" SYSTEM
powercfg /requestsoverride PROCESS "Spotify.exe" EXECUTION
powercfg /requestsoverride PROCESS "cs2.exe" DISPLAY

bu komutlarla bunları bypass edip bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar uyku moduna çek
bypass nasıl ederim

powercfg ile başlayan konutları cmd ye yaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,733
Üyeler
192,484
Son üye
Kolabreysin
Geri