Ne gibi sıkıntı oluyor hocamen uyumlu çalışanı xbox 9. nesil gamepad hocam. Yalnız almışken yerlisinden Microsoft TR garantili alın yoksa yıllarca rafta beklemiş ürünü gönderiyorlar başıma geldi can sıkıyor.
D-Pad üzerindeki alt ve üst ok tuşları zor basıyor her defasında parmağımı acıtmam gerekiyor algılaması için. 2 defa gönderdim ürün değişimi de talep ettim lakin yapmadılar tamire göndereceklerini söylediler 3. defa yine şikayetçi olunca bu sefer tamire gönderirlerse ücret talep edileceğini artık ürünü göndermemem gerektiğini falan söylediler. Kendim içini açıp sorun neymiş diye bakmaya da cesaret edemiyorum açıkçası toplayamam diye. O yüzden TR garantili olursa bu işlerle bizzat microsoft distiribütörü ilgileniyor depo kiralayıp trendyolda satış yapan birisi değil. Ya amazondan alın garantisi sağlam olsun ya da TR garantili.Ne gibi sıkıntı oluyor hocam
8bitdo ultimate eğer bütçe yüksekse bunu alabilirsin,biraz daha düşükse 1500 civarıysa msi gc20 v2 ya da 8bitdo ultimate C öneririmXbox türünden ya da başka pc yle uyumlu kollarda olabilir bildiğiniz iyi f/p kolları varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.
8Bitdo Ultimate C alabilirsin. Ben kullandım bir süre fakat NBA 2K için Dualsense aldım tabi memnun olmadığım için değil, fantezi olsun diye aldım hala da kullanırım arada.
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch ,www.gizala.com.tr
Amazon.com.tr : 8bitdo ultimate c
www.amazon.com.tr
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.8bitdo ultimate eğer bütçe yüksekse bunu alabilirsin,biraz daha düşükse 1500 civarıysa msi gc20 v2 ya da 8bitdo ultimate C öneririm
.
deneme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
8bitdo utimate c mavi
8bitdo ultimate c pembe
Hocam şöyle iki tane var ama platform nintendo diyor pc ye uyumda bir sıkıntı olur mu yoksa farketmez mi?