Neler Yeni

Öneri Pc uyumlu gamepad önerisi

sc4arlef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
Xbox türünden ya da başka pc yle uyumlu kollarda olabilir bildiğiniz iyi f/p kolları varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
en uyumlu çalışanı xbox 9. nesil gamepad hocam. Yalnız almışken yerlisinden Microsoft TR garantili alın yoksa yıllarca rafta beklemiş ürünü gönderiyorlar başıma geldi can sıkıyor.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
en uyumlu çalışanı xbox 9. nesil gamepad hocam. Yalnız almışken yerlisinden Microsoft TR garantili alın yoksa yıllarca rafta beklemiş ürünü gönderiyorlar başıma geldi can sıkıyor.
Ne gibi sıkıntı oluyor hocam

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ne gibi sıkıntı oluyor hocam
D-Pad üzerindeki alt ve üst ok tuşları zor basıyor her defasında parmağımı acıtmam gerekiyor algılaması için. 2 defa gönderdim ürün değişimi de talep ettim lakin yapmadılar tamire göndereceklerini söylediler 3. defa yine şikayetçi olunca bu sefer tamire gönderirlerse ücret talep edileceğini artık ürünü göndermemem gerektiğini falan söylediler. Kendim içini açıp sorun neymiş diye bakmaya da cesaret edemiyorum açıkçası toplayamam diye. O yüzden TR garantili olursa bu işlerle bizzat microsoft distiribütörü ilgileniyor depo kiralayıp trendyolda satış yapan birisi değil. Ya amazondan alın garantisi sağlam olsun ya da TR garantili.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tamirden önceki hali

bu da tamirden sonraki hali. Cidden can sıkıcı

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Xbox türünden ya da başka pc yle uyumlu kollarda olabilir bildiğiniz iyi f/p kolları varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.
8bitdo ultimate eğer bütçe yüksekse bunu alabilirsin,biraz daha düşükse 1500 civarıysa msi gc20 v2 ya da 8bitdo ultimate C öneririm

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mazlum Pınar

sc4arlef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.
deneme

8Bitdo Ultimate C alabilirsin. Ben kullandım bir süre fakat NBA 2K için Dualsense aldım tabi memnun olmadığım için değil, fantezi olsun diye aldım hala da kullanırım arada.

8bitdo ultimate eğer bütçe yüksekse bunu alabilirsin,biraz daha düşükse 1500 civarıysa msi gc20 v2 ya da 8bitdo ultimate C öneririm
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
8bitdo utimate c mavi
8bitdo ultimate c pembe
Hocam şöyle iki tane var ama platform nintendo diyor pc ye uyumda bir sıkıntı olur mu yoksa farketmez mi?

Son düzenleme:

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
8bitdo iyidir

Top Bottom