Neler Yeni

PC virüs bulaştı galiba

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Arkadaşlar crack bi program yükledim tam kurulumu yapılırken vazgeçtim çıkmaya bastım ama indirmeye devam etti ve PC bi an yenilenir gibi oldu biraz kastı Windows virüs taraması yaptım bişi çıkmadı sonra bilgisayara kendi kendine 6 tane bilmediğim program indiğini gördüm hepsini sildim(program kaldırma yerinden) sonra weather zero diye bi virüs varmış onuda bulup dosya konumunu sildim şuan görünür bişey yok Avast tam virüs taraması yapıyorum tavsiyeniz nedir lütfen yardım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
format

xpgggci

80+
Basit olaylar programlar para kazanmak için başka programları yuklerler. Mesela bir driver updater yüklesem yaninda 3 program daha yüklenir çözümü...
İleri sekmelerini hızlı hızlı at koşturur gibi alem acele geçmeyin kardeşim bilmem ne yüklensin mi diye tanıtım yapıyorlar oyuna 2 dj hızlı yetişmek için var gücümüzle click
O tarz programları çok kullandım hiç bu tarz sorun yaşamadım çünkü ileri kısmına basarken bilmem ne yüklensin mi tikini kaldiririm.

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Basit olaylar programlar para kazanmak için başka programları yuklerler. Mesela bir driver updater yüklesem yaninda 3 program daha yüklenir çözümü...
İleri sekmelerini hızlı hızlı at koşturur gibi alem acele geçmeyin kardeşim bilmem ne yüklensin mi diye tanıtım yapıyorlar oyuna 2 dj hızlı yetişmek için var gücümüzle click
Ben de bildiğim için önerdiği tüm programları reddetim kurulumda ama yinede yüklemilş

Dosyaları yedekle temiz kurulum yap. Virüs yok gibi gözüksede, Windows gibi çok büyük bir işletim sisteminde illa ki bir yere gizlenmiş olabilir.
Ayrıca yok ben Format atamam diyorsan, Malwarebytes Tam tarama, Rootkit taraması, Kaspersky Tam tarama ve McAffe ile tam tarama yaparak anca emin olunabilir. Bu tarz bir senaryoda virüsün nasıl davranacağı ve ne tür sistem dosyalarına erişeceğini bilemeyeceğiniz için en güvenli yöntem AV taraması olacaktır. Kökten çözüm, sıfırdan temiz kurulum olur tabi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,371
İsim
Diyarhan
Aman rusların sağı solu belli değil. Komut a erişilse şifreler allahına kavuşur. Tecrübeyle sabit. (Minecraft pre hesap gitti) Fh4 save i de allahına kavuştu o daha can acıtıcı oldu. Format en iyisidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,676
Üyeler
164,887
Son üye
cah7446
Top Bottom