Neler Yeni

PC Wifi'yi Gördüğü Halde Modem Arayüzüne Giremiyorum

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar dün öğle saatlerinde elektrikler gitti, 5 dk sonra ise gelmişti. Lakin elektrikler geldiği halde ev internetim geri gelmedi. PC Wifi'yi görüyor, bağlanabiliyorum ama internet yok.
Bende modem arayüzüne girmek istedim belki oradan sorunu halledebilirim diye. Fakat wifi açık olduğu halde modem arayüzüne giremiyorum.
Bu sayfaya ulaşılamıyor diyor. Modemi sıfırlamayı denedim yine aynı. Acaba neden modem arayüzüne dahi giremiyorum? Modem elektrik gittikten sonra arızalanmış olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı?
(İSS'yi aradım arıza kaydı oluşturuldu gelip bakıcaklar, ben yine de buraya sormak istedim, ilk defa karşılaştığım ilginç bir durum)
@alpolojix / Leroxy @Treyarch

Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlar dün öğle saatlerinde elektrikler gitti, 5 dk sonra ise gelmişti. Lakin elektrikler geldiği halde ev internetim geri gelmedi. PC Wifi'yi görüyor, bağlanabiliyorum ama internet yok.
Bende modem arayüzüne girmek istedim belki oradan sorunu halledebilirim diye. Fakat wifi açık olduğu halde modem arayüzüne giremiyorum.
Bu sayfaya ulaşılamıyor diyor. Modemi sıfırlamayı denedim yine aynı. Acaba neden modem arayüzüne dahi giremiyorum? Modem elektrik gittikten sonra arızalanmış olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı?
(İSS'yi aradım arıza kaydı oluşturuldu gelip bakıcaklar, ben yine de buraya sormak istedim, ilk defa karşılaştığım ilginç bir durum)
Hangi iss? Benim böyle olduğunda genelde apartmanın elektriği olmadığı için oluyor. (evde elektrik var ama apartmanın içinde yok)

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi iss? Benim böyle olduğunda genelde apartmanın elektriği olmadığı için oluyor. (evde elektrik var ama apartmanın içinde yok)
Türk telekom. Evde olup da apartmanda nasıl olmuyor internet ya :)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Türk telekom. Evde olup da apartmanda nasıl olmuyor internet ya :)
İnternet değil elektrik. Bizim böyle bi sorunumuz oluyordu, apartmanda aşağıdan şalterler attığında internetimizde kesiliyordu.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
DSL bağlantınız gitmiş.
Türknet illeti 4 hafta boyunca aynısını yaşattı bana.
TT geçiyorum kapattırdım ben.
Hocam Türk telekom kullanıyorum. DSL gitmesi büyük bir sorun mu? Ne kadar zamanda halledilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet değil elektrik. Bizim böyle bi sorunumuz oluyordu, apartmanda aşağıdan şalterler attığında internetimizde kesiliyordu.
Pardon elektrik yazacağıma internet yazmışım.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam Türk telekom kullanıyorum. DSL gitmesi büyük bir sorun mu? Ne kadar zamanda halledilir?

Pardon elektrik yazacağıma internet yazmışım.
Türknet'de BÜYÜK BİR SORUN!!!
Altyapınızı sorgulatın isterseniz bizde gittikten sonra hiçbir internet firması internet veremiyordu.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Türknet'de BÜYÜK BİR SORUN!!!
Altyapınızı sorgulatın isterseniz bizde gittikten sonra hiçbir internet firması internet veremiyordu.
Hocam o derece büyük bir problem yaşadığımı sanmıyorum ben ya :D Apartmanda ki bir kişi de var çünkü internet bağlantısı.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam o derece büyük bir problem yaşadığımı sanmıyorum ben ya :D Apartmanda ki bir kişi de var çünkü internet bağlantısı.
Siz bir sorgulatın ss atın.

Modemde sıkıntıda olabilir arıza yapmış olabilir.
Kabloda sıkıntı olabilir teknik ekip gelir heralde pazartesiye.

TT'den memnunmusuN?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Benimde 76 Metre yakınlıkta 50mbps geçiyorum 8MBPS türknetten umarım memnun kalırım.
Hocam tahhüt istiyorlarsa bence geçme riske alıp. Millenicom öneriyorlar bayağı onu öneririm.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam tahhüt istiyorlarsa bence geçme riske alıp. Millenicom öneriyorlar bayağı onu öneririm.
Hocam ben size başımdan geçen olayı tamamen anlatayım.

Olayı anlatıyorum iyi dinle.

Bizim net 4 hafta önce kesildi ve türknet ekip filan yolladı sorun yine çözülmedi. (8MBPS türknet kullanıyordum max 10mbps)
Bende Türktelekomun CEO'suna mail attım.
Beni aradılar ve bilgi aldılar.
Verdikten 1.5 gün sonra arayıp ekip gelceğini altyapı problemini çözceklerini söylediler bana.
VE Çözdüler 78MBPS altyapım oldu ve Fiber getirceklermiş 3 ay sonra MODEMİME kadar!!!
Ve bize özel fiyat ile türktelekomdan internet alabilceğimizi söyledi ve bende düşüneyim şu saate arasanız olurmu dedim olur dediler.
Araştırdım normalde türktelekomda 104TL'ye 24MBPS varmış fakat bize 107TL'ye 50MBPS veriyorlar Hemde Ev telefonu dahil ve İLK 3 AY BEDAVA.
Bende kabül ettim 2 yıl taahütümü imzaladım.
Bana özel kampanya yapmaları ve TÜRK TELEKOM KULLANMIYORKEN EKİP YOLLAYIP BENİ YENİ SANTRALE GEÇİRDİLER.
MİLLENİ VEYA COMNET GEÇEBİLİRDİM FAKAT İLGİLERİ İÇİN GEÇİYORUM TT'YE VE GÜVENİM TAM ARKADAŞIM KULLANIYOR ARKA MAHALLEDE 110TL'YE 24MBPS O BİLE MEMNUN.

Yani anlayacağın bana yaptıkları bu iyilik yüzünden aldım.
Taahüt bitince fiyat artıyor ozaman Comnet geçicem.

Top Bottom