Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla helal olsun türk telekom şaşırtmış O zaman beklemen hata hocam geç.Hocam ben size başımdan geçen olayı tamamen anlatayım.
Olayı anlatıyorum iyi dinle.
Bizim net 4 hafta önce kesildi ve türknet ekip filan yolladı sorun yine çözülmedi. (8MBPS türknet kullanıyordum max 10mbps)
Bende Türktelekomun CEO'suna mail attım.
Beni aradılar ve bilgi aldılar.
Verdikten 1.5 gün sonra arayıp ekip gelceğini altyapı problemini çözceklerini söylediler bana.
VE Çözdüler 78MBPS altyapım oldu ve Fiber getirceklermiş 3 ay sonra MODEMİME kadar!!!
Ve bize özel fiyat ile türktelekomdan internet alabilceğimizi söyledi ve bende düşüneyim şu saate arasanız olurmu dedim olur dediler.
Araştırdım normalde türktelekomda 104TL'ye 24MBPS varmış fakat bize 107TL'ye 50MBPS veriyorlar Hemde Ev telefonu dahil ve İLK 3 AY BEDAVA.
Bende kabül ettim 2 yıl taahütümü imzaladım.
Bana özel kampanya yapmaları ve TÜRK TELEKOM KULLANMIYORKEN EKİP YOLLAYIP BENİ YENİ SANTRALE GEÇİRDİLER.
MİLLENİ VEYA COMNET GEÇEBİLİRDİM FAKAT İLGİLERİ İÇİN GEÇİYORUM TT'YE VE GÜVENİM TAM ARKADAŞIM KULLANIYOR ARKA MAHALLEDE 110TL'YE 24MBPS O BİLE MEMNUN.
Yani anlayacağın bana yaptıkları bu iyilik yüzünden aldım.
Taahüt bitince fiyat artıyor ozaman Comnet geçicem.
Turk telekom CEO'sunun mail adresini nerden buldun hocam bana da atar mısın rica etsem?