Neler Yeni

PC Windows 10 yükledim Ethernet Kablosu Olmasına Rağmen Bağlanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Fatih Baran
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım bazı parçaları 2. el Anakart Ekran Kartı ve M2SSD... Anakart TUF B450M Pro Gaming... Bilgisayara windows 10 pro kurdum ve ethernet kablosu takılı olmasına rağmen, anakartta ışık yasnmasına rağmen internete bağklanmadı. Birçok yöntem denedim olmadı.. Aygıt yöneticisinde birçok aygıtta ünlem var... Windows Update de yapamıyorum internet olmadığı için... Onun dışında Anakart'ın sadece internet driverini indirdim en son sürümünü fotoğraftaki gibi en üsttekin indirdim sadece. Tüm driverları nasıl yükleyeceğim lan driverin i kurarken en sonda ethernet kablosu yok benzeri hata veriyor. Kablonun çalıştığına %100 eminim diğer bilgisayarda test ettim... Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim....

Ekler

• lll.PNG
    lll.PNG
    24.6 KB · Hit: 77

XR1TT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
aga bendede benzer bir sıkıntı var internet erişimi alamıyorum pci ilk açtığımda 40 dk denetim masasından uğraşırsam bilgisayarı birdaha kapatana kadar internet alabiliyorum aylardır aynı sorundayım çözersen söyle

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Hocam ilk güzelce bi formatla sonra bios güncelle sonra driverleri kendi sitesinden indir

Bende de buna benzer bir sorun vardi. Wifi üzerinden baglanma imkanin varsa, windows update LAN driverlerini otomatik yüklüyor.

Bunun disinda indirdigin driver klasörünün icinde setup dosyasi yoksa, indirdigin klasörü C:\WINDOWS\system32\drivers klasörüne atip, aygit yöneticisi üzerinden "Dosyanin arama konumunu ben sececegim" diyerek yükledigin driver klasörünü taratabilirsin.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Wifi kullanamıyor isen :
USB kablo ile USB tethering yapın telefonunuz üzerinden.
Olmazsa telefona Ethernet driver indirip kabloyla atıp kurun.

Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım bazı parçaları 2. el Anakart Ekran Kartı ve M2SSD... Anakart TUF B450M Pro Gaming... Bilgisayara windows 10 pro kurdum ve ethernet kablosu takılı olmasına rağmen, anakartta ışık yasnmasına rağmen internete bağklanmadı. Birçok yöntem denedim olmadı.. Aygıt yöneticisinde birçok aygıtta ünlem var... Windows Update de yapamıyorum internet olmadığı için... Onun dışında Anakart'ın sadece internet driverini indirdim en son sürümünü fotoğraftaki gibi en üsttekin indirdim sadece. Tüm driverları nasıl yükleyeceğim lan driverin i kurarken en sonda ethernet kablosu yok benzeri hata veriyor. Kablonun çalıştığına %100 eminim diğer bilgisayarda test ettim... Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim....
Aygıt Yöneticisinden Kurduğun Driverı Kaldır Bilgisayarı Yeniden Başlat Düzelir

Top Bottom