Neler Yeni

Pc Windowsda siyah ekran oluyor

Tegin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tegin Karatekin
IMG_20220215_213158.jpg
Merhaba arkadaşlar Bilgisayarım Windows ekranından sonra siyah ekranda kalıyordu aynı böyle az önce format attım belki gpu driverla alakalı bir sorun vardır diye ama yok yine aynı ekran geldi ssd gayet sağlam ekran kartınında sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü format attım sonuçta mail vs girdim pcye pin bile ekledim ama hala ekran böyle şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım bir an önce bu sorunu çözebilirim projelerimin zamanı yaklaşıyor
Pc Özellikleri
Hiper ps-45 450watt PSU
Asus Radeon r7 265
Intel Xenon x3440
2+4 6gb ram
Asus p7hmlx anakart
Apacer panther 240gb ssd

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Windows'u nereden indirdiniz ?, İki Ekran kullanıyorsunuz sanırım . Bir taneye düşürüp deneyin , Ardından Ekran kartınızın görüntü çıkışlarını teker teker Deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows'u nereden indirdiniz ?, İki Ekran kullanıyorsunuz sanırım . Bir taneye düşürüp deneyin , Ardından Ekran kartınızın görüntü çıkışlarını teker teker Deneyin.
Screenshot_2.png

Tegin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tegin Karatekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek ekran ile denedim dediğiniz gibi girişleri de denedim teker teker ama ekran gelmiyor şuan Windows otomatik onarım ekranı geldi fakat PC windowsu açmıyor gerçekten kafayı yememek elde değil

Alıntıyı görüntüle
Bir saniye şu anda hdmı ile bağlandım geldi Windows ekranı şifremi vs giriyorum bundan sonra ne yapmam gerek sorunu anlamam için

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Tek ekran ile denedim dediğiniz gibi girişleri de denedim teker teker ama ekran gelmiyor şuan Windows otomatik onarım ekranı geldi fakat PC windowsu açmıyor gerçekten kafayı yememek elde değil

Bir saniye şu anda hdmı ile bağlandım geldi Windows ekranı şifremi vs giriyorum bundan sonra ne yapmam gerek sorunu anlamam için
Bu adımları uyguladıktan sonra dosya.co sitesine yükleyin ardından buraya linki gönderin;

Tegin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tegin Karatekin
Şuan ekran varken dvi girişini taktım ve iki ekranda da görüntü gitti kısa devre mı var acaba ?

Bu adımları uyguladıktan sonra dosya.co sitesine yükleyin ardından buraya linki gönderin;

bir şey dikkatimi çekti Windows ile alakalı yerlerde ekranda lekeler var

Ekran kartında bir sorun mu var

Ekler

• 16449521128582363414952135134613.jpg
    16449521128582363414952135134613.jpg
    3.6 MB · Hit: 29
  • IMG_20220215_221657.jpg
    IMG_20220215_221657.jpg
    3.9 MB · Hit: 25
Son düzenleme:

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Sorunlu "DRIVER" Var Bunları uygula ardından Ekran kartının tüm portlarını dene;
Sorunludriver.png

DDU ile Ekran kartı Driver'ini kaldır (Hizmetleri aç ve Windows Update' yi Otomatik başlatmasını devre dışı bırak.) :

Bilgisayarı yeniden başlat.

Ekran Kartı Driver'i kur : https://drivers.amd.com/drivers/rad...5.2-win10-64bit-legacyasics-june21-legacy.exe

Chipset Driver'i kur (ZIP Dosyasını ayıkla ardından setup.exe 'yi çalıştır.):

(İsteğe bağlı): BIOS'u güncelle :
BIOS Dosyası : https://dosya.co/65kjkf835sab/P7H55-M-LX-ASUS-0406.ROM.html

Kurmak için: Bir adet USB BELLEK (2GB ve Üstü) FAT32 olarak biçimlendirin İndirdiğiniz Dosyayı USB belleğin içine atın. Daha sonra belleği bilgisayarınıza takarak BIOS'a girin. BIOS'tan Tools sekmesi altında bulunan Ez Flash2 ile güncellemesini yapın.

Sorunu test et.

Tegin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tegin Karatekin
Hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıyorsunuz fakat ekran kartım şuan aygıt yöneticisinde gözükmedigi için ddu programında da gözükmüyor ben sürücüsü guncellestiriceketim fakat yanlışlıkla aygıt yöneticisinden sildim ve şuan tara diyorum reset atıyorum gelmiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
Hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıyorsunuz fakat ekran kartım şuan aygıt yöneticisinde gözükmedigi için ddu programında da gözükmüyor ben sürücüsü guncellestiriceketim fakat yanlışlıkla aygıt yöneticisinden sildim ve şuan tara diyorum reset atıyorum gelmiyor
Windows Update güncelleştirmeleri denetleyin, geri gelmesi gerek ondan sonra ddu ile kaldırın.

Tegin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tegin Karatekin
Ekran kartımı temizlemek için çıkarttım tozunu aldım sonra yerine taktım fakat şimdi de ekrana görüntü gelmiyor hiçbir şekilde no Signal yazısı bile gelmiyor

Top Bottom