PC ye internet bağlamak

Leader17

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba evimin yanında ki telefon direği yıkıldı ev telefonu ve internet yok telefon unun mobil internetini pc ye aktarmak istiyorum ama anakart wifi özelliği yok bana nasıl bir alet lazım telefonunun internetini pc ye kolayca aktara bileyim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba evimin yanında ki telefon direği yıkıldı ev telefonu ve internet yok telefon unun mobil internetini pc ye aktarmak istiyorum ama anakart wifi özelliği yok bana nasıl bir alet lazım telefonunun internetini pc ye kolayca aktara bileyim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Type-A dan Type-C ye kablon varsa yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android kullanıyorlar ayarlara gel USB ile internet aktar var onu aç

Type-A dan Type-C ye kablon varsa yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android kullanıyorlar ayarlara gel USB ile internet aktar var onu aç
İPhone kullanıyorum 3 telefon var hepsi iPhone biraz baktımda wifi aparatı alsam benim işimi görür mü?

Yöntem 1: Telefonu kablo ile bilgisayara bağla ve ayarlardan internet paylaşım ayarlarına girip USB ile aktarmayı seç.

Yöntem 2: Aşağıya bıraktığım linkteki ürünü al ve anakartındaki PCIe x1 slotunda tak aşağıda slotun fotoğrafı var.

300-500TL lik ucuz wifi adaptörlerine yönelmeni tavsiye etmem, uzun vadede kullanacaksan hem gecikmesiz hemde yüksek hızlı güvenilir bir şey gerekiyor ucuz mallar genelde stabil olmuyor. Bütçe çıkmıyorsa tabii ki ucuz ürünlere yönelebilirsin ama yüksek kullanımlarda veya oyunlarda vs. çok fazla sorun yaşarsın. En stabil olanı ise kablo ile bağlamak olacaktır ama öyle de kabloyu çıkartırsan internet gider. Yani en güvenilir ve uzun vadeli çözüm aşağıdaki gibi bir wifi kartı olacaktır.

1762070904101.webp

Geri