YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 116
Merhaba modemi ev internetini kablo ile PC ye bağlamak istiyorum her hangi bir ethernet kablosu olur mu ve sadece takacak mıyım başka bir şey yapmam gerek mi
başka bir şey yapmanıza gerek yok ethernet kablosunun bir ucu modeme bir ucu kasayaMerhaba modemi ev internetini kablo ile PC ye bağlamak istiyorum her hangi bir ethernet kablosu olur mu ve sadece takacak mıyım başka bir şey yapmam gerek mi
Ben acil PC ye ihtiyacım olduğu için GTX 1650 sistem aldım oyun oynamak için bana yeter mibaşka bir şey yapmanıza gerek yok ethernet kablosunun bir ucu modeme bir ucu kasaya
ram ve işlemcide önemli fakat günümüzdeki her oyunu düşükde olsa rahatça oynatır (lol valo cs gibi oyunları ultrada da oynatır)Ben acil PC ye ihtiyacım olduğu için GTX 1650 sistem aldım oyun oynamak için bana yeter mi
ayrııca ne kadar verdiniz piyasadan fazla vermemişsinizdur umarımBen acil PC ye ihtiyacım olduğu için GTX 1650 sistem aldım oyun oynamak için bana yeter mi
İ3 10105f GTX 1650 oc 8x2 ram 500gb SSDram ve işlemcide önemli fakat günümüzdeki her oyunu düşükde olsa rahatça oynatır (lol valo cs gibi oyunları ultrada da oynatır)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrııca ne kadar verdiniz piyasadan fazla vermemişsinizdur umarım
yaptığınız şey yeterliMerhaba modemi ev internetini kablo ile PC ye bağlamak istiyorum her hangi bir ethernet kablosu olur mu ve sadece takacak mıyım başka bir şey yapmam gerek mi
İyi. Kazıklanmamışsınız.İ3 10105f GTX 1650 oc 8x2 ram 500gb SSD
8.351