Anakart modelini öğrenebilir miyim?Merhaba bugün PC yi temizledikten sonra PC çalışıor fakat ekrana görüntü gelmemeye başladı çoğu şeyi denedim ama başaramadım yardımcı olun lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Asus b450 mk2Anakart modelini öğrenebilir miyim?
Saç kurutma makinesi ile ekran kartı ram fln çıkarıp yaptım ama dalgınlıkla sıcak havada kalmış ama uzun süre yapmadım sıcak havaylaTemizlik nasıl yaptın hava mı tuttun yok süpürgeyle mi çektin tozu
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını çıkar. İkisini de çıkardıktan sonra anakart üstünde CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye tornavidayı değdir. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır.Asus b450 mk2
Hocam denedim işe yaramadı başka çözüm yolu varmıdırBilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını çıkar. İkisini de çıkardıktan sonra anakart üstünde CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye tornavidayı değdir. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır.
Alıntıyı görüntüle
RAM'leri tek tek dene bir de.Hocam denedim işe yaramadı başka çözüm yolu varmıdır
Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun hallettimRAM'leri tek tek dene bir de.