Neler Yeni

PC yerine KONSOL alınır mı?

Hangisi daha mantıklı olur?

• Konsol

• PC

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

BIGGZ

80+ Bronze
Merhabalar, kısa bir süre sonra PC alacaktım.
Ancak konsollara, özelliklerine vb. baktıktan sonra inanılmaz bir karmaşa yaşadım.
Yani konsollar F/P gibi gözüktü gözüme, özellikle Series S alma düşüncesindeyim.

Sizce bu dönemde konsol mu alınır, yoksa pc mi?
Konsol işimi görür mü?
Series S alınır mı?

Not: Oyun için alıyorum ama dizi-film ve bazı küçük işler için de kullanma düşüncesindeyim.

Alfha13

80+ Silver
Series S aynı fşyattaki PC'den daha iyi ama sadece GamePass'ten oyun oynayabiliyorsun. Şahsen ben PC alırdım ama.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Series s al

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
PC alırsam sadece oyun için kullanırım (yani ödev gibi şeylerde konsol bir işe yaramaz anlamında) diyorsan al bence konsol ,ama Series S fiyatında anca apu bilgisayar alabilirsin ki o da çok zor.

BIGGZ

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC alırsam sadece oyun için kullanırım (yani ödev gibi şeylerde konsol bir işe yaramaz anlamında) diyorsan al bence konsol ,ama Series S fiyatında anca apu bilgisayar alabilirsin ki o da çok zor.
Zaten apu düşünüyordum ama aradaki performans farkını görünce tam bir hayal kırıklığına uğradım :D

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Zaten apu düşünüyordum ama aradaki performans farkını görünce tam bir hayal kırıklığına uğradım :D
Apu ile oyun oynanmaz. CSGO Valorant oynanır ama yeni nesil oyunlarda tatmin edici performans alamazsın.

Top Bottom