Neler Yeni

PC yerine KONSOL alınır mı?

Hangisi daha mantıklı olur?

• Konsol

• PC

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

BIGGZ

80+ Bronze
Merhabalar, kısa bir süre sonra PC alacaktım.
Ancak konsollara, özelliklerine vb. baktıktan sonra inanılmaz bir karmaşa yaşadım.
Yani konsollar F/P gibi gözüktü gözüme, özellikle Series S alma düşüncesindeyim.

Sizce bu dönemde konsol mu alınır, yoksa pc mi?
Konsol işimi görür mü?
Series S alınır mı?

Not: Oyun için alıyorum ama dizi-film ve bazı küçük işler için de kullanma düşüncesindeyim.

Alfha13

80+ Silver
Series S aynı fşyattaki PC'den daha iyi ama sadece GamePass'ten oyun oynayabiliyorsun. Şahsen ben PC alırdım ama.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Series s al

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
PC alırsam sadece oyun için kullanırım (yani ödev gibi şeylerde konsol bir işe yaramaz anlamında) diyorsan al bence konsol ,ama Series S fiyatında anca apu bilgisayar alabilirsin ki o da çok zor.

BIGGZ

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC alırsam sadece oyun için kullanırım (yani ödev gibi şeylerde konsol bir işe yaramaz anlamında) diyorsan al bence konsol ,ama Series S fiyatında anca apu bilgisayar alabilirsin ki o da çok zor.
Zaten apu düşünüyordum ama aradaki performans farkını görünce tam bir hayal kırıklığına uğradım :D

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Zaten apu düşünüyordum ama aradaki performans farkını görünce tam bir hayal kırıklığına uğradım :D
Apu ile oyun oynanmaz. CSGO Valorant oynanır ama yeni nesil oyunlarda tatmin edici performans alamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,210
Üyeler
162,652
Son üye
aefe1372
Top Bottom