ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
arkadaşlar bilgisayarı ne zaman açsam PC kapanıp açılıyor sebebini anlayamıyorum PC yi açmazsam kullanabiliyorum saçmalık nasıl düzelcek
aynı fişten mi güç alıyorlar grup priz mi kullanıyorsun kısacasıarkadaşlar bilgisayarı ne zaman açsam PC kapanıp açılıyor sebebini anlayamıyorum PC yi açmazsam kullanabiliyorum saçmalık nasıl düzelcek
priz çoklayıcı kullanıyorsan çoğu priz çoklayıcı dandik o yüzden akım korumalı grup priz önerirler genelde bilgisayar için ama arkadaşın dediği gibi başka bir prize takıp deneaynı fişten güç alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 prize 2 priz bağlı o. prizlerden birine takılı
farklı bir priz çoklayıcı varsa onu takıp deneşuan bir takım değişiklik yaptım ama başka odada deneyemem çünkü ethernet çok kısa
ethernetle PC ye bağlanınxa otomatik gidiyor kapanıyor eve türktelekom geldi modem dediler boşu boşuna 2 k girecekti sonra düzeldi ara sıra oluyodu gene oldu
çözüldü müyardımınız için teşekkür ederim
hocam hiç bilmiyorum ama eski prizler di ve ana prize bağladım düzeldiTopraklama var mı?
hocam tek soru sorabilir miyim bu prizlerden birine de benim pc bağlı onu etkiler mi çalışmasını fps vb şeklindeçözüldü mü
değişir yüksek voltajı bir şey bağlanırsa mesela derin dondurucu gibi o zaman etkiler senin bilgisayarıda sonuçta iki prizde bir birinden alıyor gücü yai genelde ustalar öyle yapıyolar yeni hat la kim uğraşacak diye prizden prize aktarıyorlarhocam hiç bilmiyorum ama eski prizler di ve ana prize bağladım düzeldi
1 aydır kafayı yiyordum kimse cevaplamamıştı bir tane daha açmıştım forumda
türktelekom geldi modemi değiştircez dedi 2 k koparacaktı
hocam tek soru sorabilir miyim bu prizlerden birine de benim pc bağlı onu etkiler mi çalışmasını fps vb şeklinde