PC yi başlattığım da fanlar dönüp duruyor

Reaksiyon skoru
1
Yaklaşık 3 aydır kullanmıyor dum dün sabah fişe taktım açıldı akşam tekrar açmak istedim power a bastığım zaman güç geliyor fanlar 1 saniye dönüp kapanıyor bu döngü halinde devam ediyor bütün parçaları söktüm taktım temizledim yeni termal macun sürdüm fakat işe yaramadı yardımcı olur iseniz çok sevinirim

Yaklaşık 3 aydır kullanmıyor dum dün sabah fişe taktım açıldı akşam tekrar açmak istedim power a bastığım zaman güç geliyor fanlar 1 saniye dönüp kapanıyor bu döngü halinde devam ediyor bütün parçaları söktüm taktım temizledim yeni termal macun sürdüm fakat işe yaramadı yardımcı olur iseniz çok sevinirim
güç kaynağında sorun var gibi ram ve işlemciyi söküp takmayı dene , bios pilini de çekip takmayı dene çözülmezse sorun muhtemelen psu da ( yazdığına göre bütün parçaları söküp takmışsın bios pilini de dene)

güç kaynağında sorun var gibi ram ve işlemciyi söküp takmayı dene , bios pilini de çekip takmayı dene çözülmezse sorun muhtemelen psu da.
2 gündür uğraşıyorum fakat aynı bütün bileşenleri söküp taktım düzelmedi

Everest 350 watt sistemim küçük sistem olduğundan dolayı o güç kaynağını koymuşlar evet 3 lü priz de kullanıyorum
pc nin fişini üçlü priz olmadan takmayı dene olmazsa everest psular dandik oluyor yeni psu alma zamanı gelmiş olabilir.

psu hakkı rahmetine kavuştu o zaman hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farklı bir problem de olabilir ama bu tarz sorunların çoğu psu yüzünden oluyor sistem kaç yıllık ?
1 sene oldu alalı fakat ikinci el bı sistem

psu hakkı rahmetine kavuştu o zaman hocam.

farklı bir problem de olabilir ama bu tarz sorunların çoğu psu yüzünden oluyor sistem kaç yıllık ?
İlk açtığımda bir sıkıntı yoktu normal açıldı ondan sonra kapatıp tekrar açmayı denedim güç kaynağının kasanın içerisindeki bütün fanlar dönüp duruyor Bir saniye iki saniye sonra tekrardan kendine açıyor dönüp duruyor bu döngü devam ediyor

1 sene oldu alalı fakat ikinci el bı sistem

İlk açtığımda bir sıkıntı yoktu normal açıldı ondan sonra kapatıp tekrar açmayı denedim güç kaynağının kasanın içerisindeki bütün fanlar dönüp duruyor Bir saniye iki saniye sonra tekrardan kendine açıyor dönüp duruyor bu döngü devam ediyor
1. şüphelimiz psu , 2. şüphelimiz ana kart 3. işlemci
şimdi işlemci bozulması en zor parça onu şimdilik ele
ana kartlarda böyle problemler yapabiliyordu ama düşük ihtimal
en yüksek ihtimal de psu everest psular çok dandik zaten o yüzden psu diye düşünüyorum.

1. şüphelimiz psu , 2. şüphelimiz ana kart 3. işlemci
şimdi işlemci bozulması en zor parça onu şimdilik ele
ana kartlarda böyle problemler yapabiliyordu ama düşük ihtimal
en yüksek ihtimal de psu everest psular çok dandik zaten o yüzden psu diye düşünüyorum.
Peki bu PSU kısa devre falan yapıyor lar PSU nün çalıştığını garantiliyor mu kısa devre yaptığım da PSU fanı çalışıyor PSU yu anakarta takıp power on dan kısa devre yapıp çalıstırıyorum aynı probelm devam ediyor birde anakartı söktügümde arkasında ıslaklık vardı biraz onları da kurulayıp taktım tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,625
Üyeler
187,215
Son üye
GPU 56094
Geri