Neler Yeni

PC yi kapattıktan sonra rastgele zamanda kasadan ses geliyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yiğit
5 6 saatlik kullanımdan sonra pc yi kapattığımda kasadan çıt diye ses geliyor bi kaç defa ama belli bir zamanı yok bazen 10 dk sonra bazen 1 saat sonra oluyor. bu durumu ciddiye almalımıyım? sistemim imzamda mevcut

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Güç kaynağından mı geliyor acaba:unsure:

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç kaynağından mı geliyor acaba:unsure:
bilmiyorumki nerden geldiğini tespitte edemiyorum pc yi kapıyorum yatağa yatıyorum yarım saat sonra çıt diye ses geliyor. ama bu sese aşinayım pc yi açarkende güç tuşuna bastıktan sonra o sesi duyuyorum ve bu ilk günden beri var ama son zamanlara kapattıktan sonra rastgele zamanda yapıyor max 3 defa falan yapıyor kapattıktan sonra ama aynı anda değil aralarında zaman farkı oluyor

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Onur Erçakır
Çalışırken ısınıyor ve genleşiyor. Soğurken tekrar küçülüyor ve metal sesleri geliyor hacmi değişirken.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışırken ısınıyor ve genleşiyor. Soğurken tekrar küçülüyor ve metal sesleri geliyor hacmi değişirken.
bende öyle düşündüm bi nevi araba motoru misali çıtır çıtır metal büzülme sesi gelir arabalarda da öyle bişeydir diye düşündüm ama bu durumu ciddiye almalımıyım ilerisi için sadece o düşündürdü beni

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Onur Erçakır
Büyük ihtimalle soğutucunun kanatçıklarından geliyordur. Ciddiye almana gerek yok. Önemli bir parçanın devresinden gelseydi sadece 1 kere duyardın o sesi.

Top Bottom