Neler Yeni

PC yi uyku moduna almıyor

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
iyi forumlar arkadaşlar, başlat menüsündeki kapat yeniden başlat uyku moduna al yerinden uyku moduna al diyorum monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor mouseyi hareket ettirdiğimde monitör açılıyor direk ekran gelıyor. Kasanında kapanmasını nasıl sağlayabilirim, durup dururken böyle oldu.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
iyi forumlar arkadaşlar, başlat menüsündeki kapat yeniden başlat uyku moduna al yerinden uyku moduna al diyorum monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor mouseyi hareket ettirdiğimde monitör açılıyor direk ekran gelıyor. Kasanında kapanmasını nasıl sağlayabilirim, durup dururken böyle oldu.
Güç seçenekleri> sol tarafta güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>Ayarlayın>Sorununuz çözülmüştür iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 mi kullanıyosun?

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç seçenekleri> sol tarafta güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>Ayarlayın>Sorununuz çözülmüştür iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 mi kullanıyosun?
WİN11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,643
Üyeler
166,049
Son üye
yardımlazims